«Ex on the Beach»

Ny sesong utsettes

I mai skulle en gjeng ekskjærester fly til varmere strøk for å skape tv-drama. TVNorge vet ikke hva som skjer med programmet.

KJÆRLIGHETSDRAMA: Favoritten Øystein gjør comeback i «Ex on the beach», for så å finne ut at hans store forelskelse, Linn, har takket ja til overnattingsdate med en annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fjerde sesongen av «Ex on the Beach», som skulle vises på tv til høsten, er utsatt på ubestemt tid, skriver Kampanje.

Det grunnet coronakrisen.

- Det sier seg selv at det er problematisk å spille inn en ny sesong med «Ex on the Beach» i mai, så den opprinnelige planen utgår og produksjonen forskyves. Nøyaktig hvor, når og hvordan dette blir, er det for tidlig å si noe om nå, sier kommunikasjonsdirektør Hanne McBride i Discovery Networks Norge til nettstedet.

Også produksjonen av «71 grader nord», som etter planen skulle vært i gang, er også utsatt. McBride sier til Kampanje at det nå jobbes med en plan for dette.

En rekke tv-serier og -sendinger har blitt påvirket at coronapandemien. Tidligere har det blitt klart at innspillingen av «Førstegangstjenesten» på NRK blir utsatt. Flere tv-sendinger, som «Senkveld», har gått for tomme saler.

«Paradise Hotel» til høsten

En rekke arrangementer tilknyttet premierer og finaler av tv-programmer har også blitt avlyst, blant annet premierefesten til vårens sesong av «Ex on the Beach».

Både «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel» trappet opp realitysatsingen i år, og skulle begge sende to sesonger av seriene. Sistnevnte program har allerede spilt inn begge sesongene, og påvirkes ikke av pandemien. Dermed kan det se ut til at «Paradise Hotel» får mindre konkurranse når det sendes til høsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer