Ny sesong - nye menn

«Gossip Girl»-jentene storkoser seg med sine nye menn, i sin nye by.

NY SESONG - NYE MENN: Leighton Meester og Blake Lively - forhåndsvis Blair og Serena, ble fotografert med to ukjente menn under innspillingene av «Gossip Girl».
NY SESONG - NYE MENN: Leighton Meester og Blake Lively - forhåndsvis Blair og Serena, ble fotografert med to ukjente menn under innspillingene av «Gossip Girl». Vis mer
SEHER.NO: Leighton Meester (24) og Blake Lively (22) har sagt «au revior» til New York City, og har jetsettet til Paris, hvor de skal filme den neste sesongen av «Gossip Girl».

Jente ble fotografert under innnspillingen i Paris, med hver sin ukjente gutt - kommer vi til å få se nye romanser for Blair og Serena denne sesongen?

Fra bildene å dømme, ser det ut til at jentene storkoser seg med sine nye menn, i sin nye by. Så nå er det bare å glede seg til den nye sesongen, skriver OK Magazine.

Lively, er definitivt den som har mest morro på privaten i Paris, skriver det amerikanske magasinet. Hun ble sett på Christian Diors Haute Couture motevisning igår, og det satt hun på fremste rad sammen med «Vogue»-redaktøren Anna Wintour.


Leighton derimot, jobber stort sett med flere prosjekter. Forrige uke var hun i Monaco, og arbeidet med sin kommende film «Monte Carlo». Men hun fikk likevel slappet av litt mellom slagene, da hun fløy kjæresten sin til «Gossip Girl»-settet i Paris. Sammen nøt en rolig gåtur i Paris` gater.

Den neste sesongen av «Gossip Girl» har amerikansk premiere på mandag, 13 september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik fikk hun disse bena