Ny rute-nye muligheter

Nå kan du kombinere Mallorca og Ibizia - billig. Norwegian åpner ny direkterute i mai...

LEGENDARISK: Café del Mar på Ibizia er verdenskjent, blant annet takket være en serie flotte CD-plater. Foto: Se og Hør
LEGENDARISK: Café del Mar på Ibizia er verdenskjent, blant annet takket være en serie flotte CD-plater. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Til sommeren har du muligheten til å besøke Mallorca og Ibiza – på samme tur!  Norwegian annonserte nylig sin nye direkterute til Palma, hovedstaden på Mallorca. Der kan du være noen dager og nyte storbyen Palma, eller dra til et av øyas mange deilige badesteder, for deretter å hoppe på en ferge til naboøya Ibiza. Bli så her noen dager og fly hjem fra Ibiza. Enten med Norwegian eller med SAS. Begge flyr direkte både til Mallorca og Ibiza i høysesongen.


Alle de store reisebyråene har Mallorca i sine kataloger, mens ingen har Ibiza, primært på grunn av øyas noe frynsede rykte. Men Ibiza er mer enn bare fest og moro. Det er også et egnet feriested for hele familien. Mange steder på øya er dessuten med på UNESCOs verdensarvliste og bærer følgelig ikke særlig preg av masseturisme.
Men flyr du direkte til Mallorca eller Ibiza har du selvsagt mange andre kombinasjonsmuligheter. Du kan ta en ferge til for eksempel Barcelona eller Gibraltar, eller til Menorca eller Formentera, de øvrige baleariske øyene.


Du finner fergerutene på denne nettadressen: www.balearia.com.


Mer info finner du her: www.ibizaholidays.com ,  www.mallorcaonline.com.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer