Ny runde med The Office

Komiske Ricky Gervais er klar med en ny runde av kultserien The Office!

AMERIKANSK KONTOR: Det oppstår mange pinlige og komiske situasjoner på det amerikanske kontoret også. Og det er kanskje ikke så rart når Ricky Gervais er en av bakmennene....
AMERIKANSK KONTOR: Det oppstår mange pinlige og komiske situasjoner på det amerikanske kontoret også. Og det er kanskje ikke så rart når Ricky Gervais er en av bakmennene.... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Suksess i USA!


Britiske Ricky Gervais skapte en verdenssuksess med komiserien The Office. Filmet som en realityserie, men med manus viser den livet på et britisk kontor. Ricky spiller selv den håpløse sjefen - med det oppblåste selvbildet.


Amerikanerne elsket ideen, men lagde sin egen versjon av The Office. Nok en gang med Gervais som forfatter. Nå er han i gang med å lage sesong tre. I følge The Sun har komikeren tjent mer på den amerikanske versjonen - enn på originalen.


Sesong tre blir de første episodene som lages direkte for det amerikanske markedet. I alt 80 land har vist BBC-serien - og dermed er The Office tidenes mest populære britiske komiserie!


Her i Norge har NRK vist alle de britiske episodene, men foreløpig har ingen vist den amerikanske versjonen. TV 2 har kjøpt serien, men sendedato er ikke bestemt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer