Ny runde med The Office

Komiske Ricky Gervais er klar med en ny runde av kultserien The Office!

AMERIKANSK KONTOR: Det oppstår mange pinlige og komiske situasjoner på det amerikanske kontoret også. Og det er kanskje ikke så rart når Ricky Gervais er en av bakmennene....
AMERIKANSK KONTOR: Det oppstår mange pinlige og komiske situasjoner på det amerikanske kontoret også. Og det er kanskje ikke så rart når Ricky Gervais er en av bakmennene.... Vis mer

Suksess i USA!


Britiske Ricky Gervais skapte en verdenssuksess med komiserien The Office. Filmet som en realityserie, men med manus viser den livet på et britisk kontor. Ricky spiller selv den håpløse sjefen - med det oppblåste selvbildet.


Amerikanerne elsket ideen, men lagde sin egen versjon av The Office. Nok en gang med Gervais som forfatter. Nå er han i gang med å lage sesong tre. I følge The Sun har komikeren tjent mer på den amerikanske versjonen - enn på originalen.


Sesong tre blir de første episodene som lages direkte for det amerikanske markedet. I alt 80 land har vist BBC-serien - og dermed er The Office tidenes mest populære britiske komiserie!


Her i Norge har NRK vist alle de britiske episodene, men foreløpig har ingen vist den amerikanske versjonen. TV 2 har kjøpt serien, men sendedato er ikke bestemt.