Ny Rooney-elskerinne avslørt

- Han ga oss en natt vi ikke vil glemme.

NYE PROBLEMER: Wayne Rooney scoret tirsdag for England i VM-kvalifisering mot Sveits på bortebane, men hjemme i Manchester venter en langt tøffere kamp for å redde ekteskapet. Foto: All Over Press
NYE PROBLEMER: Wayne Rooney scoret tirsdag for England i VM-kvalifisering mot Sveits på bortebane, men hjemme i Manchester venter en langt tøffere kamp for å redde ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO:  Kun fire dager etter at den prostituerte kvinnen Jennifer Thompson (21) stod fram i to britiske søndagsaviser og hevdet hun hadde ligget med den gifte fotballstjernen Wayne Rooney (24), rystes Manchester United-spilleren av nok en avsløring i media.

23 år gamle Helen Wood - som ifølge The Sun også jobber som luksusprostituert i Manchester - skal ifølge avisa også ha gått til sengs med Rooney mens hans kone Coleen gikk gravid med deres sønn Kai (10 mnd).

En gang skal Rooney ha betalt Thompson og Wood over 12 000 kroner for å gå til sengs med dem samtidig i en suite på luksushotellet Lowry i Manchester.

- Han er en atlet og ga oss en omgang vi ikke vil glemme, skal Helen ha fortalt venner etter natten med Rooney.

Den tidligere sjefen for Helens eskortebyrå - av The Sun kun omtalt som «Laura» - hevder Helen ikke lot seg imponere av Rooneys berømmelse.

- Hun ser på menn kun som minibanker.

- Hun tenkte ikke på at hun kunne ødelegge et av Storbritannias mest berømte ekteskap, sier hun til The Sun.

Mens både Jennifer Thompson og Helen Wood har gått under jorden etter avsløringene, er Wayne Rooney på vei hjem fra kamp med det engelske landslaget i Sveits.

Ifølge The Sun vil han nå bo hjemme hos Manchester United-manager sir Alex Ferguson, mens han prøver å forsones med kona Coleen. Men utsiktene til tilgivelse ser foreløpig mørke ut.

- Dette har vært de verste dagene i livet mitt, skal Coleen Rooney ifølge The Sun ha fortalt nære venner.

LES OGSÅ: Viste seg for første gang siden skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer