Joshua Jackson:

Ny romanse to måneder etter bruddet

«Blekket har ikke tørket på skilsmissepapirene».

HÅND I HÅND: Joshua Jackson og Lupita Nyong'o skal være et av Hollywoods nyeste par. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
HÅND I HÅND: Joshua Jackson og Lupita Nyong'o skal være et av Hollywoods nyeste par. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober kom den overraskende nyheten om at Jodie Turner-Smith (37) hadde søkt om skilsmisse fra «Dawson Creek»-stjernen Joshua Jackson (45) etter fire år som ektepar.

Men ingen skal ha vært så overrasket over bruddet som Jackson selv.

- Han ble fullstendig tatt på sengen over Jodies valg om å skilles, fortalte en venn nær stjerneparet til Us Weekly få dager senere.

- De hadde sine problemer, slik mange par har. Spesielt to travle skuespillere som i tillegg har et barn å ta vare på. Men Joshua visste åpenbart ikke at det var så ille. At Jodie var så ulykkelig, fortsatte kilden.

Sigrid Bonde Tusvik skal ha funnet lykken på ny. Video: Se og Hør. Vis mer

Ifølge TMZ oppga Turner-Smith «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet og ba om delt foreldrerett for deres tre år gamle datter, Janie.

Hånd i hånd

Nå skal derimot lykken smile igjen til Jackson. Han skal nemlig ha innledet et forhold med skuespillerkollega, Lupita Nyong'o (40).

Nyong'o er kjent fra storfilmer som «Black Panther» og «12 Years a Slave».

«Det nye paret ble sett hånd i hånd på tur i Joshua Tree i California tirsdag», skriver People som også publiserer bilder av turtelduene på Instagram.

Mens flere synes den nye gryende romansen er hyggelig, så er det også mange som kommenterer at det er kort tid siden bruddet med ekskona.

«Jeg vil være kjendis. De kommer over brudd så sykt fort», deler en bruker.

«Blekket har ikke en gang tørket på skilsmissepapirene, Joshua», supplerer en annen.

Se de første bildene fra «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

«Jeg stoler ikke på folk som går videre etter et brudd så raskt», står det også.

Ifølge People har duoen blitt observert sammen ved flere anledninger de siste to månedene.

I oktober var de på en konsert med Janelle Monáe (38) i Los Angeles, og de har også blitt sett sammen på shopping og kjøretur.

Page Six omtaler også saken.

«Joshua Jackson og Lupita Nyong’o bekreftet sin nye romanse da de ble sett hånd i hånd på en spasertur», skriver nettstedet på Instagram.

LES OGSÅ: Scott Disick tatt på fersken med mystisk flamme