BA OM FLERE BREV: - Fra vårt ståsted føler vi at det ble opplyst både før og etter programmet at dette bare var et gjensyn med bøndene. Programmet ble sendt i reprise, og det håper vi at også seerne forsto, sier TV 2s presseansvarlig for "Jakten p Foto: TV 2 Sumo
BA OM FLERE BREV: - Fra vårt ståsted føler vi at det ble opplyst både før og etter programmet at dette bare var et gjensyn med bøndene. Programmet ble sendt i reprise, og det håper vi at også seerne forsto, sier TV 2s presseansvarlig for "Jakten p Foto: TV 2 SumoVis mer

Ny reality-flause fra TV 2

Tirsdagens "Jakten på kjærligheten" kan gi flere frierbrev enn hva TV 2 setter pris på...

SEHER.NO: Om drøye én uke starter alvoret for fullt i høstens TV 2-satsing "Jakten på kjærligheten".

Men allerede tirsdag denne uka fikk seerne en siste snik-kikk på de åtte aktuelle bøndene da TV 2 serverte en presentasjon av alle sammen i beste sendetid.

Samtidig oppfordret kanalen seerne om å sende frierbrev til den kandidaten de kunne tenke seg å dele livet sitt med.

Problemet er bare at ingen nye brev i det hele tatt vil bli vurdert!

Se bildene av de åtte "Jakten på kjærligheten"-bøndene nederst i saken!

Opptelling allerede fullført
TV 2 er nemlig godt i gang med innspillingen av det superpopulære programmet.

Allerede neste tirsdag offentliggjør kanalen hvilke kandidater som har fått flest frierbrev - og dermed også hvilke fire bønder den norske befolkningen får gleden av å kunne følge utover høsten.

Opptellingen av antallet brev er dermed allerede gjort, noe som vil si at ingen nye "friere" kan melde seg på i kampen om å kapre hjertet til sin "favoritt-bonde".

- Fra vårt ståsted føler vi at det ble opplyst både før og etter programmet at dette bare var et gjensyn med bøndene. Programmet ble sendt i reprise, og det håper vi at også seerne forsto, sier TV 2s presseansvarlig for "Jakten på kjærligheten", Kathrine Wergeland, til Seher.no.

Det betyr at - hvis du er en av dem som vurderer å sende frierbrev i siste liten - kan du like gjerne legge fra deg tanken umiddelbart.

- Er dette en tabbe fra TV 2?

- Vi kunne sikkert vært enda klarere, medgir Wergeland.

- Mottar brev hele veien
Dette er derimot ikke den første "flausen" fra TV 2-hold den siste tiden.

Så sent som fredag sist uke - etter at Janne Formoe nettopp hadde røket ut av "Skal vi danse" - presenterte samme TV-kanal et intervju med både Janne og danserival Jenny Skavlan i «Senkveld» - uten at danse-exiten var et tema.

Grunnen var enkel: "Senkveld" spilles inn torsdager. Så da Janne var gjest i studio hos Thomas og Harald, var hun lykkelig uvitende om hvordan dansedebuten skulle ende, skrev VG Nett den gang om det noe spesielle intervjuet.

- Det ødelegger jo magien, så sånn sett var dette dumt. Det optimale hadde vært å kunne snakke om det som nettopp hadde skjedd på TV-skjermen, sa informasjonssjef i TV 2, Marianne Røiseland, til VG Nett. 

Nå har altså TV 2 satt seg i en ny klemme, som kan føre til at kanalen mottar massevis av brev fra håpefulle - brev som aldri blir engang blir vurdert.

- Vi håper som sagt at seerne skjønner at dette var et program som ble sendt i reprise. Men nå har det seg også sånn at bøndene hvert eneste år mottar brev hele veien - selv om serien lenge har vært vist på TV. Så akkurat det trenger ikke har så stor betydning, sier Kathrine Wergeland til Seher.no.

Tirsdagens " Jakten på kjærligheten" ble sett av 558.000 seere.

Hvis du vil lese mer om de åtte bøndene, finner du det her.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Kathrine setter frierne i skyggen

Se bildene av de åtte "Jakten på kjærligheten"-bøndene her:

PÅ JAKT: Silje Stensland er klar for å få friere til gards i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
ROMANTISK: Bonde Jan Røe foran tømmerhuset på gården. Foto: Beate Larsen, TV 2
HÅPER PÅ KJÆRESTE: - Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å være sammen med, i tillegg til at man kan planlegge og finne på ting. At man er sammen om det meste, sier Guro Huseby. Foto: Beate Larsen, TV 2
VENTER PÅ BREV: Skriv hvis di er klar for litt bonderomantikk med Jens Tore Skyberg. Foto: Beate Larsen, TV 2
KLAR FOR JENTE: Nils Terkelsen savner ei gardkjerring... Foto: Beate Larsen, TV 2
FJØSFLØRT: Ragnhild Strømmen er en av kandidatene i Jakten på kjærligheten. Her foran fjøset hjemme på gården. Foto: Beate Larsen, TV 2
HESTEJENTE: Reidun Lassegård håper på friere i årets bonderomantiske TV-runde. Foto: Beate Larsen, TV 2
NOEN FOR MEG?: Ola Sylte ute på tunet. Får han flest brev? Foto: Beate Larsen, TV 2