Kim Kardashian:

Ny person tiltalt for ranet av Kim Kardashian

Fransk politi har arrestert en ellevte person i forbindelse med ranet av Kim Kardashian i 2016.

PÅGREPET: Enda en person er pågrepet for ranet av Kim kardashian i Paris i 2016. Foto: NTB Scanpix
PÅGREPET: Enda en person er pågrepet for ranet av Kim kardashian i Paris i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): En oktobernatt i 2016 ble Kim Kardashian (37) utsatt for et brutalt ran i Paris. Flere bevæpnede menn tok seg inn i leiligheten, truet henne med pistol og fraranet henne verdier for millioner.

Fransk politi tok raskt saken i egne hender og arresterte flere som kunne ha hatt en tilknytning til ranet. Over 60 mistenkte ble krympet ned til 10 hovedmistenkte - og nå har de arrestert en ellevte person, melder flere utenlandske medier, deriblant Sky News.

Ifølge nyhetsnettsiden er den 28 år gamle mannen, som foreløpig ikke har blitt navngitt, mistenkt for væpnet ran, konspirasjon til kriminell virksomhet og for å ha holdt superstjernen fanget mot hennes vilje.

Sendte beklagelsesmelding

Ifølge Fox News ble mannen pågrepet tirsdag tidligere denne uken.

Fredag skal mistenkte i møte med påtalemyndigheten som skal utarbeide en siktelse.

Hittil er ti personer blitt arresterte, blant annet den angivelige «masterhjernen» bak overfallet.

Ett år etter den brutale hendelsen mottok Kim et brev fra en av ranerne som ønsket å be om unnskyldning.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

- Etter å ha sett hvordan du har hatt det og hvordan jeg har påført deg psykiske skader, bestemte jeg meg for å sende et brev til deg. Ikke for å unnskylde meg på noen som helst måte, skrev raneren ifølge TMZ og la til:

- Jeg vil personlig fortelle deg om hvor mye jeg angrer handlingen min, og hvor mye det har påvirket meg av å se deg så berørt og i tårer.

Forsvant fra rampelyset

I hele tre måneder holdt Kim seg unna sosiale medier, og generelt borte fra alt som har med rampelyset å gjøre.

Hendelsen satte dype spor hos 36-åringen, som i et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres, i mai i fjor, snakket ut om ranet for første gang

Kim avslørte hvordan hendelsen hadde endret henne som person og som mamma, og at hun ikke lenger bryr seg om de materialistiske tingene.

En av Kims nye leveregler skal være å ikke gå med smykker i offentligheten.

Ifølge People har Kim aldri gått med smykker siden det brutale ranet.

- De hadde hørt gjennom intervjuer at jeg ble begeistret for ulike smykker. Det er ikke sikkert at jeg vil ha på meg noen smykker eller lignende igjen. Jeg vet virkelig ikke om jeg noen gang vil føle meg komfortabel. Hele mitt liv har endret se når det gjelder sikkerhet og hvordan jeg reiser, skal Kim ha sagt ifølge nettsiden.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kar... Vis mer

Babylykke

Det er imidlertid andre omstendigheter i Kardashian-familien nå om dagen.

I januar kunne Kim og ektemannen Kanye West glede seg over å bli foreldre for tredje gang.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skrev Kim Kardashian på sin egen nettside.

37-åringen er imidlertid ikke den eneste som kan glede seg over et nytt familiemedlem i disse dager. Nyheten om fødselen kommer nemlig drøye to måneder etter at Kims søster Khloé Kardashian kunne røpe at hun venter barn, og tidligere denne uken fødte hun.

Den lille jenta ble født på et sykehus like utenfor Cleveland. Hun har foreløpig ikke fått noe navn, ifølge kilder nettstedet TMZ har snakket med.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

LES OGSÅ: Forsnakket seg om kjønnet til babyen