<strong>DREPER FLER:</strong> Mange av skuespillerne på dette bildet er blitt borte fra TV-skjermen de siste årene. Nå avsløres det at enda en av de mest fremtredende rollene i Frustrerte fruer skal tas liv av.  Foto: All Over Press
DREPER FLER: Mange av skuespillerne på dette bildet er blitt borte fra TV-skjermen de siste årene. Nå avsløres det at enda en av de mest fremtredende rollene i Frustrerte fruer skal tas liv av. Foto: All Over Press Vis mer

Ny person drepes i «Frustrerte fruer»

Avslørt under Nicollette Sheridan-rettssaken.

Publisert
Sist oppdatert
NB: Rollefiguren som dør blir ikke navngitt i denne saken. For å finne ut hvem som forsvinner, klikk deg videre på koblingen nederst i teksten.

SEOGHØR.NO: Rettssaken mellom tidligere «Frustrerte fruer»-skuespiller Nicollette Sheridan (48) og seriens produsent, Marc Cherry, pågår i disse dager.

Og i rettslokalet ble det torsdag avslørt et nytt dødsfall i den populære TV-serien, før det hele blir sendt på TV.

Ifølge nettstedet E! Online blir det en voldelig død for rollefiguren, som blir skutt ved inngangsdøren.

Nettstedet er overrasket over at det er denne personen som nå forsvinner.

«Vi må innrømme at vi ble veldig overrasket over å se at det er X som går, med tanke på at personen har fremtredende gjennom hele løpet», skriver E! Online.

Dersom du ønsker å vite hvilken rollefigur det er som forsvinner fra «Frustrerte fruer», klikk deg inn på E! Onlines sak her (ekstern lenke)!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Brøt sammen i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer