Ny «Paradise Hotel»-sesong på TV3

- Interessen er større enn noensinne.

NY SESONG: TV3 har bestemt seg for å lage en ny sesong av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel». Her er deltagerne Bianca Klemetsen og Omi Hagen i torsdagens episode. Foto: TV3
NY SESONG: TV3 har bestemt seg for å lage en ny sesong av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel». Her er deltagerne Bianca Klemetsen og Omi Hagen i torsdagens episode. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Årets «Paradise Hotel»-sesong er ennå ikke ferdig, men TV3 bekrefter i dag overfor Seher.no at kanalen allerede har bestemt for å satse på en ny sesong av den skandalombruste realityserien.

- Foreløpig er det ikke bestemt om det blir på akkurat det samme hotellet som vi har brukt de siste tre årene, men vi kommer trolig til å holde oss i det samme området i Mexico, sier Øyvind Skovli i TV3 til Seher.no.

Til tross at årets sesong har hatt en nedgang i antall seere i forhold til fjor,  er Skovli ikke redd for at interessen rundt «Paradise Hotel» er fallende.

- Vi har hatt seertall på rundt 200 000 og det er tall vi er godt fornøyde med. I fjor fikk vi inn over 5000 søknader fra folk som ville være med, så jeg tror ikke det vil være vanskelig å tiltrekke seg folk.

Her kan du søke om å bli med i «Paradise Hotel» (ekstern lenke).

Foreløpig er det ikke kjent om Triana Iglesias vil gjøre comeback som programleder for fjerde året på rad.

- Hvem som blir programleder er ikke bestemt ennå, men vi er veldig fornøyd med jobben Triana har gjort, så det er naturlig å opprettholde dialogen med henne, sier Skovli til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg hadde ikke noen sjanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer