UTVIDER FAMILIEN: Tidligere Paradise Hotel-deltaker Thea Bråthen Christensen giftet seg med sin Kenneth i 2016. Nå venter paret sitt andre barn sammen. Foto: Lars Ervik
UTVIDER FAMILIEN: Tidligere Paradise Hotel-deltaker Thea Bråthen Christensen giftet seg med sin Kenneth i 2016. Nå venter paret sitt andre barn sammen. Foto: Lars ErvikVis mer

Thea Bråthen Christensen avslørte babynyhet på Instagram:

Ny Paradise-baby på vei

- Det blir veldig koselig å bli trebarnsmor.

(Seoghør.no): Thea Bråthen Christensen (27) ble kjent da hun deltok i TV3-serien «Paradise Hotel» i 2010. Der kom hun helt til finalen.

Siden realityinnspillingen i Mexico har partylivet blitt byttet ut med mammalivet for den spreke fitnessutøveren. Nå gleder hun seg til å bli mamma for tredje gang.

- Det blir veldig koselig å bli trebarnsmor. Jeg må si at magen kom fort med nr 3. Jeg får nok å gjøre fremover, sier hun med et smil til Seoghør.no.

Fra før har Thea sønnen Felix (3) med ektemannen Kenneth Andre Andersen.

I tillegg har hun sønnen Nemo (6) med sin tidligere «Paradise Hotel»-kollega Emil Løvstad (29).

Thea sier hun foreløpig ikke har tenkt på noe navn til den kommende babyen, men legger ikke skjul på at sønnene gleder seg stort til å få et nytt søsken.

- Nemo og Felix gleder seg masse, sier hun med et smil.

Vakkert bryllup

I 2016 giftet hun og Kenneth seg i en vakker seremoni i Hamar.

Bryllupsreisen gikk til Malaysia.

- Det største inntrykket var hvor lykkelig jeg følte meg. Jeg gikk rundt i lykkerus hele dagen. Det var helt fantastisk, har Thea tidligere sagt til Seoghør.no om bryllupet.

- Vi brukte en bekjent som heter Leif Kåre Lysåker som prest. Han er ungdomspastor. Det var en morsom og bra seremoni. Og så var det vakker sang av Monica Kilvær.

Satser på fitness

I 2015 stilte hun opp i konkurransen «bikini fitness» for første gang. Nå kombinerer hun mammalivet med å drive Instagramsiden «FitnessThea»

Thea har tidligere fortalt Seoghør.no at hun begynte å trene etter at hun ble mamma for andre gang.

FORVANDLET KROPPEN: Thea har de siste årene satset aktivt i fitnesskonkurranser. Foto: Privat/TV3
FORVANDLET KROPPEN: Thea har de siste årene satset aktivt i fitnesskonkurranser. Foto: Privat/TV3 Vis mer

- Jeg har tatt to keisersnitt og da er det ofte litt vanskelig å få huden stram igjen. Da jeg begynte å trene igjen etter fødselen begynte jeg derfor med fitness for å få et konkret mål med treningen.

Thea avslørte også at også har blitt mye sunnere etter at hun bestemte seg for å melde seg på en fitness-konkurranse.

- Jeg har alltid spist det jeg ville, uten å tenke på om det var sunt eller ikke. Ofte droppet jeg frokost eller lunsj og spiste en stor middag. På kvelden spiste jeg potetgull eller annen snacks for å få energi. Nå lever jeg mye sunnere.

LES OGSÅ: - Jeg har fått en ny kropp og et nytt liv