TO DRÅPER VANN: Matilda er som snytt ut av nesa på sin far, avdøde Heath Ledger.  Foto: All over
TO DRÅPER VANN: Matilda er som snytt ut av nesa på sin far, avdøde Heath Ledger. Foto: All overVis mer

Ny pappa i vente for Matilda?

Michelle Williams flørtet åpenlyst med regissørkjæresten på fest.

SEHER.NO: Skuespilleren Michelle Williams (28) skal ha hatt en romanse gående med forfatteren og regissøren Spice Jonze (38) siden i sommer.

De har ligget lavt med forholdet, men onsdag kveld på visningen av deres film Synecdote, New York, skal de svært åpenlyst ha vist sine følelser for hverandre.

Paret holdt hverandre i hånden mens de gikk rundt i lobbyen og pratet med medspillerne, og Spike tok armen sin rundt livet hennes flere ganger. Hetere ble det senere på kvelden på en etterfest. Mens de sto og snakket med venner sto de tett omslynget, og kysset heftig idet de gikk mot heisen for å forlate festen.

Dagen etter var Michelle strålende opplagt og gikk tur med datteren Matilda, som hun fikk sammen med avdøde Heath Ledger. Matilda, som straks er tre år, hadde kledd seg i en yndig prinsesskjole. Til tross for sitt feminie utseende, er hun som snytt ut av nesa på sin skuespillerfar.

Hvorvidt hun kjenner til morens romanse med en ny mann, er uvisst. Men mamma er tydelig lykkelig om dagen, og det smitter nok over på datteren også.

Jonze var i fire år gift med regissøren Sofia Coppola fra 1999 til 2003. Han er spesielt kjent for filmen "Being John Malcovich" og er også bakmann bak Jackass-filmene.

LES OGSÅ: Nå blir hun storesøster!