Jonnie Irwin:

Ny oppdatering: - Jeg er svak

TV-profilen med hjerteskjærende beskjed.

SYK: Jonnie Irwin åpner seg om kreftdiagnosen. Foto: Jonathan Hordle/REX/NTB
SYK: Jonnie Irwin åpner seg om kreftdiagnosen. Foto: Jonathan Hordle/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 fikk «A Place in the Sun»-programleder Jonnie Irwin (49) sjokkbeskjeden: Han hadde fått kreft i lungene med spredning til hjernen.

Kreftdiagnosen holdt han skjult for «hele» verden frem til november i fjor. Da delte Irwin den triste nyheten om at kreften var terminal - altså ikke mulig å kurere.

Nå åpner trebarnsfaren seg om hvordan det går, og forteller om da han nylig prøvde å spille fotball med sønnen Rex (3), skriver The Sun.

Vi har samlet de mest spektakulære talentshow-opptredenene internett har å by på i det siste. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg sto i mål og greide ikke å komme meg i nærheten av ballen. Det var så frustrerende. Jeg har alltid vært veldig sporty, og plutselig er det som om det var første gang jeg prøvde fotball. Jeg følte meg som en bestefar. Og det knuste meg.

Irwin blir ikke 50 før i november, men forteller at han valgte å ta feire dagen på forskudd.

170 gjester deltok på den store festen, som han forteller var fantastisk og fylt med musikk fra 90- og 2000-tallet.

ÅPENHJERTIG: Martin Lepperød åpner seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

- Jeg visste ikke hvor mye lojaliteten og generøsitet vennene mine ville vise. Jeg har blitt overveldet og trollbundet av deres støtte, så vel som av familiene våre, som har vært fantastiske. Jeg ville bare feire bursdagen min og hadde ingen anelse om hvor mange som faktisk ville dukke opp. Det var utrolig, uttaler Irwin.

Da han i 2020 fikk den triste beskjeden, ga legene Irwin seks måneder å leve. Men, han var fast bestemt på å leve så lenge han greide med kona Jessica (40), sønnen Rex, og tvillingene Rafa og Cormac (2).

I november kunne TV-profilen avsløre at han hadde mistet jobben, etter å ha fortalt sjefene om diagnosen.

- De ville ikke fornye kontrakten min, selv om de visste at jeg ville fortsette. Det gjør vondt, det er hjerteskjærende, og jeg føler meg ekstremt sviktet, sa han den gangen.

Det ble et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» da Bjørn Einar Romøren fortalte om kreften. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er fri for kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer