- HAR IKKE TID TIL Å VÆRE SYK: Carl I. Hagen ble innlagt til ny operasjon, etter at han torsdag våknet opp og følte seg dårlig.  Han sier imidlertid at han gjerne skulle vært foruten det siste sykehusoppholdet, fordi han ikke har tid til å være bo Foto: SCANPIX
- HAR IKKE TID TIL Å VÆRE SYK: Carl I. Hagen ble innlagt til ny operasjon, etter at han torsdag våknet opp og følte seg dårlig. Han sier imidlertid at han gjerne skulle vært foruten det siste sykehusoppholdet, fordi han ikke har tid til å være bo Foto: SCANPIXVis mer

Ny operasjon for Carl I. Hagen

Legene nølte ikke da de fikk se det blodige såret.

SEHER.NO: Ni dager etter at han gikk igjennom en stor hofteoperasjon, måtte den tidligere FrP-formannen Carl I. Hagen (65) igjen legge seg under kniven på Ullevål sykehus.

Hagen sier til Se og Hør at han selv oppsøkte legene, da han torsdag morgen våknet opp og følte seg dårlig.

- Både jeg og Eli ble bekymret. Det skal jo ikke være blod i såret, så vi bestemte oss for å reise til Ullevål sykehus for å få sjekket det.

Resultatet av legebesøket ble langt mer dramatisk enn Hagen hadde ventet seg.

Fordi legene fryktet det hadde gått infeksjon i såret, ble Hagen lagt inn til ny operasjon, slik at såret kunne åpnes og renses.

Etter å ha fått ryggmargsbedøvelse og blitt operert på i to og en halv time, ble han overført til post-operativ avdeling.

- Det føltes snålt å ligge der med masse slanger inn kroppen. Resten av natten lå jeg for det meste og kikket på skjermen som viste blodtrykksverdiene sier han til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! 
LES OGSÅ: Tvinges til å selge huset