BLOGGER: "Det hadde vært helt umulig å sende hva som egentlig ble sagt. Det hadde bare blitt piping" skriver Christer Falck (t.h) og Tom André Tveitans gloser i Robinson søndag. Foto: TV3
BLOGGER: "Det hadde vært helt umulig å sende hva som egentlig ble sagt. Det hadde bare blitt piping" skriver Christer Falck (t.h) og Tom André Tveitans gloser i Robinson søndag. Foto: TV3Vis mer

- Ny norsk rekord i sjikane

Christer Falck har aldri opplevd en verre utskjelling.

SEHER.NO: I søndagens episode av Robinson trakk Nelden Jan Magnar Petersen (26) seg fra konkurransen, angivelig på grunn av myggstikk.

I episoden kunne en se Petersens lagkamerater Tom "Tommen" André Tveitan (38) og Julianna Skartland (26) kjefte og smelle på Petersen.

I bloggen sin på TV3.no skriver Robinsonekspedisjonen-programleder Falck at han har vært vitne til mange gode utskjellinger i løpet av de ni årene han har vært med i realityserien - men:

"Det som kom ut av Tommen, og ikke minst Julianna, var ny norsk rekord i sjikane", skriver Christer.

Og skriver videre:

"Det som kom frem på tv var bare barnemat i forhold til det som skjedde i virkeligheten, men på en annen side hadde det vært helt umulig å sende hva som egentlig ble sagt. Det hadde bare blitt piping."

- Skulle faen meg bare mangle
- Om jeg er enig i at dette var en ny norsk rekord i sjikane? Javisst! Det skulle faen meg bare mangle! Nelden er patetisk. Fikk myggstikk og stakk av. Jeg forsto det slik at han kunne blitt i to dager til, og dermed også blitt stemt ut i øyrådet, men så bare trekker han seg!, raser Julianna Skartland overfor Seher.no.

Og fortsetter:

- Alt vi fikk høre var: "Åh, jeg klør. Åh, jeg klør!". Vi ble mildt sagt møkklei Nelden. Jeg tror jeg sa til ham at jeg hadde mer baller enn ham, ler Skartland.

Nelden sier til Seher.no at han ikke opplevde det som en utskjelling.

- Det var jo egentlig ingen sjikane. Jeg tok det som jeg alltid pleier: Med knusende ro. Laget ble jo sinte da jeg trakk meg, men noen sjikane var det absolutt ikke.

- Det kom noen kraftige ord...
Tommen innrømmer at han tok litt av da lagkameraten bestemte seg for å trekke seg, men forklarer det slik:

- Vi ønsket jo å ha ham der. Vi var jo så få fra før, og ville ikke miste enda en. Det kom noen kraftige ord og salver fra min kant, ja, som varte ganske lenge, innrømmer Tommen overfor Seher.no mandag.

Han ler av frasen "ny norsk rekord i sjikane", og sier at det var veldig lett å bli revet med under innspillingen.

- Slik blir det jo der nede på øya... En blir revet med og lever i en slags boble. Kjeftinga pågikk en god stund, men vi fikk jo tatt skikkelig farvel med Nelden etterpå. Og et døgn i helvete er ikke så ille, altså.

For da Nelden trakk seg, ble laget hans tvunget til å bo i 24 timer på Helvete på øya, mens motstanderne ble sendt til Himmelen.

Mens Helvete består av senger på stein og selvfanget mat, lever laget i Himmelen i sus og dus.

Var redd for å bli banket opp
- Christer skriver at Nelden var redd for å si ha det til dere på grunn av deg?

- Ja, Christer kom bort til oss og sa at Nelden veldig gjerne ville si "ha det", men at han var redd for å bli banket opp av meg, ler Tommen.

Han understreker at selv om han var forbannet, kunne han aldri ha gått til fysisk angrep på noen.

- Det skal en del til før jeg blir sint, men blir jeg sint, så blir jeg virkelig sint! Når det er sagt, så hadde jeg selvsagt aldri tydd til vold! Jeg ga beskjed om dette, og vi fikk sagt ha det til ham.

- Jeg var litt redd...
Nelden sier til Seher.no at han var nervøs, men at det ikke stemmer at han fryktet at Tommen skulle gå til angrep.

- Jeg var litt redd, og derfor hørte jeg bare med Christer om han kom til å passe på hvis noe skulle skje. Og det sa han at han skulle gjøre.

Julianna Skartland sier følgende om saken:

- Jeg tror nok at Nelden virkelig var redd, men vi hadde selvsagt aldri gått til angrep på ham. Tommen hadde aldri slått noen, sier hun.

Og:

- Men hadde dette skjedd i virkeligheten, er det ingen tvil om at jeg hadde flydd på ham! Så hissig er jeg!

- Ville bare hjem til gutterommet
Tommen hevder at Nelden ikke var ærlig da han trakk seg fra suksesserien.

- Han fikk jo alt mot disse myggstikkene sine; kremer, salver, sprøyter, you name it. Og han fikk streng beskjed om å ikke klø. Og han endte bare opp med å gjøre ting verre for seg selv, sier han.

- Han burde bare ha innrømmet med én gang at han ville tilbake til gutterommet sitt. Han er en snill og god gutt, men han hadde ingenting å gjøre i Robinson.

Skartland er enig i dette.

- Når du har tatt et valg i livet og skrevet under en kontrakt, så stikker du ikke bare hjem med halen mellom bena. Han stakk, og vi måtte ta konsekvensene, og det er bare feigt, sier hun.

Nelden sier til Seher.no at han er langt i fra feig:

- Jeg hadde det fint der nede, jeg, men jeg måtte dra hjem på grunn av alle myggstikkene. Alle sier til meg at jeg var tøff som tok det valget. Jeg har fått 50-60 støttemeldinger siden episoden ble sendt i går - og ingen negative!

- Christer kniper rumpa
I bloggen skriver Christer at selv om Tommen er diger, er han "kanskje litt femi i bevegelsene".

- Det han skriver der tar jeg til etterrettning. Det er første gang jeg hører det, for å si det sånn. Christer er jo kjent for å krydre litt på ting. Men skal vi snakke om at jeg er femi, så skal det sies at det alltid ser ut som om Christer kniper igjen rumpa når han går. Det ser ut som om han kniper igjen for å holde igjen noe..., ler Tommen.

LES OGSÅ: - Var jeg med på Robinson?