Ny modell på Hartnett

Josh har ny dame hver helg.

KJEKkAS: Josh får aldri nok av vakre modeller. Nå er han på modell nummer tre etter bruddet med Scarlet. Foto: AP
KJEKkAS: Josh får aldri nok av vakre modeller. Nå er han på modell nummer tre etter bruddet med Scarlet. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Josh Hartnett (28), som har klaget over at han syns sex med fremmede på film kan være ganske vanskelig, ser ikke ut til å ha problemer med nettopp dette på det private plan.

 

For bare noen uker siden var Scarlett Johanssons (22) eks på sjekkern på den danske supermodellen Helena Christensen (38). Før det ble han lenket til Gisele Büdchen (26) – og nå har han funnet seg en enda en modell.

 

Den italienske skjønnheten heter Sveva Gualdi, og i følge amerikanske In Touch Magazine har de to vist sin kjærlighet i offentligheten opp til flere ganger.

 

- De holdt hverandre i hendene og kysset. De brydde seg ikke om folk så dem, fortalte et øyevitne.

 

Josh og Sveva møttes på en fest i New York. Det må ha vært innimellom barslagsmålet forrige helg og de to modellene "Black Hawk Down" -stjernen klinte med på toalettet helgen før…

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer