Ny mann for Jennifer

Jennifer Aniston har gjort som Julia Roberts. Hun har kastet sine øyne på mannen bak kamera.

Code: YYGT 050606 A, Sydney, Australia, 05.06.2006: Jennifer Aniston at the Break Up premiere in Sydney, Australia.
All Over Press/Splash / ALL OVER PRESS Foto: All Over Press
Code: YYGT 050606 A, Sydney, Australia, 05.06.2006: Jennifer Aniston at the Break Up premiere in Sydney, Australia. All Over Press/Splash / ALL OVER PRESS Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(NTB-ANB): En ikke identifisert kameramann skal være den nye flammen til Jennifer Aniston. De to skal ha møtt hverandre da Jennifer Aniston gjorde en gjesterolle i Courtney Cox nye TV-serie «Dirt» tidligere i februar, melder Daily Express.

En kilde sier:  Hun introduserte seg og de begynte å prate. Neste dag inviterte han Jen ut på middag. De har vært ute mange ganger siden, inkludert en tur på bowling og de har spist på Matrix en av Anistons favorittrestauranter i Los Angeles. Hun liker ham virkelig.

Siden Anistons svært offentlige brudd med ektemannen Brad Pitt i 2005, har skuespilleren hatt et forhold til Vince Vaughn. Men romansen med Vaughn ble avsluttet før jul, og nå kan det virke som om «Venner for livet»-stjernen har fått nok av skuespillere, og satser på en litt mindre kjent partner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer