TO DØDE: To personer er så langt bekreftet omkommet etter at Madonna-scenen i Marseilles kollapset torsdag. Foto: AP
TO DØDE: To personer er så langt bekreftet omkommet etter at Madonna-scenen i Marseilles kollapset torsdag. Foto: APVis mer

Ny mann død etter Madonna-ulykke

Scenekollapsen krevde nytt offer.

SEHER.NO: Torsdag ble det kjent at én person omkom etter at en scene som ble bygget for Madonna (50) kollapset i franske Marseille. I tillegg skal seks andre som arbeidet med scenen pådratt seg skader da scenen kollapset - to av dem alvorlig.

Nå er det klart at ulykken har krevd et nytt offer.

En britisk scenearbeider, som arbeidet med å bygge scenen til Madonna-konserten er nå nemlig død av skadene han pådro seg, melder Sky News.

Mannen ble straks bragt til sykehus etter Stade Velodrome-ulykken, men legene var ikke i stand til å redde 32-åringens liv.

Ut over disse to, kom åtte andre til skade da den enorme konstruksjonen kollapset. Fem av disse skal være hardt kvestet, skriver nettstedet.

Konserten, som opprinnelig skulle avholdes førstkommende søndag, men popstjernen har - som en følge av det tragiske som har skjedd - avlyst det hele.

- Mine bønner går til de som ble skadet og familiene deres, sammen med min dypeste sympati for alle som er påvirket av disse hjerteskjærende nyhetene, uttalte Madonna torsdag, ifølge underholdningsnettstedet TMZ.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Ville ikke kjøpe naken Madonna