Ny lykke på hver sin kant

Kjærligheten tok slutt for reality-paret – og nå har begge investert i ny bopel.

LEKKERT PÅ LOFTET: Mari Haugersveen og samboeren Michael Christophersen har investert i en stilig loftsleilighet på St. Hanshaugen. Prislapp: 3,2 millioner.  Foto: Morten Eik
LEKKERT PÅ LOFTET: Mari Haugersveen og samboeren Michael Christophersen har investert i en stilig loftsleilighet på St. Hanshaugen. Prislapp: 3,2 millioner. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-stjernene Petter Pilgaard (33) og Mari Haugersveen (30) møttes da Petter deltok i første sesong av «Paradise Hotel» i 2009, og Mari var make up-artist i samme TV-program. Siden blottla de kjærlighetslivet gjennom tre sesonger av TV-serien «Petter elsker Mari». I mai i fjor brøt de forlovelsen, etter tre år. Nå har eks-kjærestene kjøpt seg nye hjem, hver for seg!

I februar vant Petter budrunden på en treroms på Majorstuen. Han punget ut i overkant av 3,7 millioner for herligheten.

Den 60 kvadratmeter store leiligheten er lys, lekker og nyoppusset i 2010, med garasje og balkong - som festglade Petter kan kose seg på.

- Det er kjempedeilig å eie noe selv, å komme seg ut av gutterommet. Jeg føler meg litt voksen, sier Petter som fortsatt er ungkar og spellemann.

Mari ble sammen med to år eldre Michael Christophersen etter bruddet. De flyttet sammen i januar i år – men nå har paret tatt forholdet ett steg videre. Nylig ble de eiere av en 64 kvadratmeter stor leilighet på Lindern i Oslo. Prislappen kom på 3,2 millioner.

- Siden det er en loftsleilighet, så er den egentlig 84 kvadratmeter. Den har balkong og tre rom, bjelker i taket – og er helt fantastisk. Vi er veldig glade, forteller Mari til Se og Hør.

Hun er snart aktuell i en ny sesong av «Tigerstaden» på TV 2 Bliss – sammen med Linni Meister (26), Carina Dahl (28) og Anette-Marie Antonsen (26).

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer