Nick Carter:

Ny lykke etter spontanaborten

Takker Gud for konas graviditet.

VENTER BARN IGJEN: Nick Carter og kona har tidligere mistet to barn. Nå er de gravide igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN IGJEN: Nick Carter og kona har tidligere mistet to barn. Nå er de gravide igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kom «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (39) med den triste nyheten om at han og kona, Lauren Kitt (35), hadde mistet sitt ufødte barn.

Paret ventet en liten datter sammen, men tre måneder inn i svangerskapet spontanaborterte Kitt, og ekteparet satt igjen med en bunnløs sorg.

- Gud gi oss fred i denne tøffe stunden. Jeg så virkelig frem til å møte henne. Jeg er sønderknust, skrev Carter på Twitter i september.

Nå smiler lykken igjen til duoen.

Fredag annonserer nemlig artisten at kona er gravid igjen.

- Tusen takk Gud for at du har gitt oss den største gaven vi kunne bedt om, skriver han på Instagram sammen med emneknaggene #gravid, #viergravide, #babykyss, #lykke og #familie - og dette søte bildet:

Fra før av har Nick og Lauren sønnen Odin Reign Carter (3) - som er oppkalt etter den norrøne guden.

Den vordende moren har tidligere forklart at hun opplevde en rekke utfordringer under graviditeten med sønnen.

- I begynnelsen av svangerskapet opplevde jeg flere komplikasjoner og vi var ikke sikre på om det ville gå. Jeg turte ikke å knytte meg til babyen før jeg var kommet til andre trimester, fordi jeg ikke var sikker på hva som ville skje, har hun uttalt, ifølge Contact Music.

To spontanaborter

Og det er ikke så rart ettersom hun hadde mistet et barn før Odin kom til verden også.

I 2015 åpnet hun seg opp om sin første spontanabort.

- Det gikk veldig hardt innpå Nick. Og det var vondt å se ham først bli så lykkelig over noe for deretter å bli så knust, fortalte hun den gang, ifølge Us Weekly.

Carter, som fikk sitt store gjennombrudd på midten av 90-tallet i boybandet «Backstreet Boys», giftet seg med Lauren den 12. april 2014. Og nesten akkurat på dagen, to år senere, ble de foreldre for første gang.

Like før fødselen sa Carter at han gledet seg veldig til å bli pappa, og spesielt til å se sin kone som mamma.

- Jeg vil ikke bli altfor følelsesladet, men hun er grunnen til at jeg føler meg komfortabel, og jeg visste hun ville bli den perfekte mor. Hun kommer til å være i stand til å lære barnet vårt alle de tingene det trenger å vite, skrøt han til Entertainment Tonight den gang.

LES OGSÅ: - Familien er bekymret over forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer