Frithjof Wilborn:

Ny lykke etter skilsmissen

Programlederen smilte fra øre til øre da han tryllet frem en ny kjæreste på magisk premiere.

KOM SAMMEN: Frithjof Wilborn tok med sin nye kjæreste Ingrid på den røde løperen. Foto: Tore Skaar.
KOM SAMMEN: Frithjof Wilborn tok med sin nye kjæreste Ingrid på den røde løperen. Foto: Tore Skaar. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisene strømmet til den røde løperen da den prisbelønte illusjonisten Alexx Alexxander (39) inntok Edderkoppen Scene i Oslo med sitt nye show «The Magic of Alex Alexxander - The new era of Magic».

Blant de blide og forventningsfulle kjendisgjestene som poserte for fotografene var det en som smilte bredere enn de fleste, nemlig den tidligere TV2-programlederen Frithjof Wilborn (62).

Han hadde nemlig med seg sin nye kjæreste!

Wilborn var en av TV2s mest profilerte programledere i en årrekke og hadde en eventyrlig karriere på skjermene frem til han la TV-karrieren på hylla.

Han begynte som sportsanker i kanalen i 1995, men gikk etter hvert over i underholdningsavdelingen. Han ble lenge ansett som TV2s gullgutt - hvor alle prosjekter han tok på seg, viste seg å bli store seersuksesser.

SKADET: Frithjof Wilborn vil ikke glemme sin deltakelse i «Fangene på Fortet» med det første. Nå må han kanskje operere. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken/ Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Ledet 200 episoder

Ikke bare var han å se i TV2 sporten, men også som programleder for realityprogrammet «Farmen». Han ledet også hele 200 episoder av publikumsfavoritten «Vil du bli millionær?».

Programmet ble i starten ledet av Arve Juritzen (63), men Wilborn overtok stafettpinnen i 2001, og ledet programmet frem til 2006.

Selv om han var en av de mest profilerte programlederne på TV 2, forlot han kanalen i 2007 til fordel for TVNorge. Der tok han over rollen som programleder i «Hvem kan slå Ylvis?».

Etter lufteturen til den konkurrerende kanalen, gikk han tilbake til røttene, og ble i TV2 frem til han la TV-karrieren på hylla i 2009 - men ledet først kanalens 10-årsjubileum i Grieghallen og 100-årsmarkeringen for Norges selvstendighet i Oslo Spektrum.

DEN GANG DA:Frithjof Wilborn, da han var programleder i "Vil du bli millionær?" på TV2. Foto: TV2
DEN GANG DA:Frithjof Wilborn, da han var programleder i "Vil du bli millionær?" på TV2. Foto: TV2 Vis mer

Giftet seg på nytt

I ettertid har han vært å se som lærer på videregående skoler, og nyter tilsynelatende et litt roligere familieliv utenfor rampelyset.

Wilborn har to ekteskap bak seg, og har hele seks barn fra sine ekteskap.

Under trylleshowet til Alexx Alexxander, hadde Wilborn tatt med seg sine to yngste barn - og sin nye kjæreste Ingrid Nemorin (50).

- Ingrid er min nye kjæreste!, kunne sjarmøren avsløre til Se og Hørs reporter.

KJÆRESTER: Wilborn kom sammen med sin kjære Ingrid og de to yngste barna. Foto: Tore Skaar.
KJÆRESTER: Wilborn kom sammen med sin kjære Ingrid og de to yngste barna. Foto: Tore Skaar. Vis mer

- Vi har vært sammen et halvt års tid nå. Vi har det fint sammen - og barna mine liker henne også, kunne han smilende fortelle til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Må bare nyte øyeblikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer