«Love is Blind»:

Ny lykke etter sjokk-dumpingen

Utskjelte Jessica Batten avslører at hun har funnet lykken med en ny mann etter at hun sa nei til Mark Cuevas ved alteret.

NY KJÆRESTE: Jessica Batten ble omtalt som «en av USAs mest forhatte kvinner» etter sin deltakelse i «Love is Blind». Bakgrunnen var at 35-åringen forlot sin ti år yngre forlovede ved alteret i realityprogrammet - på grunn av aldersforskjellen. Nå har hun imidlertid funnet kjærligheten på ny med en jevnaldrende mann. Foto: Skjermdump fra Instagram/Jessicabatten_
NY KJÆRESTE: Jessica Batten ble omtalt som «en av USAs mest forhatte kvinner» etter sin deltakelse i «Love is Blind». Bakgrunnen var at 35-åringen forlot sin ti år yngre forlovede ved alteret i realityprogrammet - på grunn av aldersforskjellen. Nå har hun imidlertid funnet kjærligheten på ny med en jevnaldrende mann. Foto: Skjermdump fra Instagram/Jessicabatten_ Vis mer
Publisert

De fleste har nok fått med seg Netflix-satsingen «Love is Blind» fra tidligere i år, hvor en rekke deltakere skulle forlove seg med hverandre før de fikk se hverandre fysisk.

Blant deltakerne var Mark Cuevas (25) og Jessica Batten (35) - som forelsket og forlovet seg under innspillingen av realityprogrammet. Aldersforskjellen mellom dem gjorde imidlertid Batten usikker, og det hele endte med at hun forlot Cuevas ved alteret.

For det fikk hun passet påskrevet i sosiale medier, og hun ble faktisk omtalt som «en av USAs mest forhatte kvinner».

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Røper ny kjæreste

Nå har hun imidlertid funnet lykken på ny, med Benjamin McGrath. Nyheten om at de to er blitt et par delte Batten selv på Instagram, og ifølge Fox News er den nye kjæresten tobarnsfar, og jobber som fot- og ankelkirurg i California.

Innlegget inneholdt et bilde av Batten sittende på fanget til sin utkårede, og et av at McGrath holdt rundt 35-åringen på en båttur.

«Frihet er ikke gratis. Jeg er takknemlig for å kunne følge hjertet mitt og velge min egen glede. Jeg håper dere alle gjør det samme», skriver 35-åringen innledningsvis, før hun kommer med en referanse til den brutte forlovelsen med Cuevas under «Love is Blind»:

«Til dere som har spurt, er det derfor jeg ville gjøre det på nytt. Gleder meg til å dele noen av våre eventyr».

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

Datet i fire måneder

Selv om det først er nå realitydeltakeren velger å dele flere bilder av seg selv og McGrath, avslører Batten at de har datet over lengre tid.

«Vi har sett hverandre i fire måneder nå, og tiden har bare flydd av sted. Vi har gjemt loss under karantene, haha», svarer hun en av følgerne i kommentarfeltet til innlegget.

En annen spør Batten spøkefullt om kjæresten er 24 eller 34 år denne gangen, og refererer til at 35-åringen konstant dro opp aldersforskjellen mellom henne og Cuevas under realityprogrammet.

«Han var 34 år da vi spilte inn programmet, så det viser seg at det var akkurat det jeg var på utkikk etter», svarer hun.

BRUDD: Inne på «Ex on the Beach» får vi se kjærligheten blomstre mellom Siv Meyer og Ole Karoliussen. Nå er derimot tonen en helt annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Trekantdrama

Som nevnt ble Mark Cuevas forlatt ved alteret av Jessica Batten, men han valgte imidlertid ikke å gi opp kjærligheten av den grunn. Cuevas bestemte seg nemlig for å prøve lykken med en annen «Love is Blind»-deltaker, nærmere sagt Lauren «LC» Chamblin.

FORLATT: Mark Cuevas og Jessica Batten forelsket seg under innspilling, men da de skulle gifte seg innså sistnevnte at aldersforskjellen på ti år ble for tøff. Foto: Netflix
FORLATT: Mark Cuevas og Jessica Batten forelsket seg under innspilling, men da de skulle gifte seg innså sistnevnte at aldersforskjellen på ti år ble for tøff. Foto: Netflix Vis mer

Kjærligheten mellom dem blusset opp i mai, men bare en måned senere anklaget hun ham for å være utro. På Reddit skrev en bruker at Cuevas datet kollegaen hennes. Denne tråden valgte «LC» å svare på, fra en konto som var verifisert.

«Dette er litt kleint, fordi jeg bor i Atlanta og jeg har datet Mark siden begynnelsen av mai. Dette er forresten «LC» fra «Love is Blind», skrev hun, før hun konkretiserte at forholdet mellom henne og den andre deltakeren nå er over.

«Jeg slo definitivt nettopp opp med ham, så jeg setter pris på at du legger ut dette og sparer meg fra å holde på med nok en løgner», fortsatte hun.

Hun bekreftet uttalelsene overfor E! News. Til nettstedet sa hun at hun bare ville være med Cuevas, spesielt på grunn av virussituasjonen, men dette skal han altså ikke ha sagt seg enig i. Cuevas fortalte noe lignende:

- Det var hyggelig å tilbringe tid med «LC» i noen uker, men dette var aldri et eksklusivt forhold. Jeg ønsker henne det beste, sa han til nettstedet.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Ny flamme?

Det kan imidlertid virke som at Cuevas ikke har latt seg avskrekke av tidligere kjærlighetsdrama, da det allerede kan se ut til at han har funnet lykken på ny.

Nylig delte han nemlig et bilde av seg selv sammen med en ukjent kvinne på Instagram.

View this post on Instagram

Thankful 🌹

A post shared by Mark Anthony Cuevas (@markanthonycuevas_) on

«Takknemlig», skrev Cuevas til innlegget sammen med en emoji formet som en rød rose.

LES OGSÅ: Reality sjokkerer - taper 62 000 på blowjob

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer