«Finken» Jagge 1966-2020

Ny lykke etter mannens død

Tre og et halvt år etter ektemannens bortgang har Finkens enke funnet kjærligheten igjen.

PENT PAR: Finn Christian «Finken» Jagge deltok i 2012 i TV 2s «Skal vi danse». Her med kona Trine-Lise i TV-studioet. Foto: Se og Hør
PENT PAR: Finn Christian «Finken» Jagge deltok i 2012 i TV 2s «Skal vi danse». Her med kona Trine-Lise i TV-studioet. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trine-Lise Jagge har funnet lykken igjen. Det bekrefter hun på sosiale medier, der hun har delt et bilde av seg selv sammen med sin nye kjæreste med teksten «Han her!» og «Glad i mine jeg. Livet smiler».

Bildet er trolig tatt på Trine-Lises praktfulle fjell-eiendom «Hvilesæter» i Dagali øverst i Buskerud, hvor familien Jagge har tilbrakt uendelig mange feriedager sammen.

SKI-FAMILIE: Finken sammen med Trine Lise og barna Otilie og Finkus fotografert langfredag under Finken skirennet i 2008. Foto: WERNER JUVIK
SKI-FAMILIE: Finken sammen med Trine Lise og barna Otilie og Finkus fotografert langfredag under Finken skirennet i 2008. Foto: WERNER JUVIK Vis mer

Døde på sykehuset.

Det var 8. juli for tre og et halvt år siden at den tidligere alpinisten og OL-vinneren Finn Christian «Finken» Jagge gikk bort etter kort tids sykdom, bare 54 år gammel.

Dødsfallet ville trolig ville vært unngått dersom pasienten hadde fått effektiv antibiotikabehandling etter andre innleggelse. Sykehuset innrømmet at antibiotikabehandling ble startet for sent.

– Familien tar det selvsagt svært tungt at dødsfallet fremstår som unødvendig og kunne vært unngått. Men når dødsfallet først er en realitet og et faktum, så er de veldig glad for at det erkjennes at det foreligger en svikt – og at man har krav på erstatning, sa familiens advokat Tom Sørum til NRK den gang.

I SORG: Shabana Rehmans kjæreste og samboer Petter Simonsen snakker ut etter dødsfallet. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/hun-ga-meg-det-beste-aret-i-mitt-liv/78384762. Reporter: Stig H. Justad. Video: Stig H. Justad/Se og Hør, NRK. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer

Finn Christian Jagge var en av de store, norske alpinistene. Han vant blant annet et OL-gull i slalåm i Albertville i Frankrike i 1992. Ellers vant han syv individuelle verdenscuprenn i slalåm, samt at ble han nummer tre i verdenscupen sammenlagt i 1992, 1997 og 1999.

Jagge vant også åtte NM-gull og to kongepokaler. Han la opp som alpinist i 2000. Etter karrieren hadde han en periode som trener for kvinnelandslaget. De siste årene før han gikk bort, var Jagge ekspertkommentator for TV 2.

Trine-Lise ønsker ikke å gi noen kommentar om sin nye kjærlighet, men hun er innforstått med at Se og Hør publiserer denne saken.

LES OGSÅ: Deler babynyhet