Ruthie Ann Miles:

Ny lykke etter familietragedien

Skuespilleren mistet datteren Abigail (4) i en bilulykke i mars 2018. To måneder senere døde også hennes ufødte barn.

BLE FORELDRE: Skuespiller Ruthie Ann Miles og ektemannen Jonathan Blumenstein mistet den fire år gamle datteren Abigail i en brutal bilulykke i mars 2018. To måneder senere døde parets ufødte barn. Nå har de imidlertid blitt foreldre til en velskapt datter. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Skuespiller Ruthie Ann Miles og ektemannen Jonathan Blumenstein mistet den fire år gamle datteren Abigail i en brutal bilulykke i mars 2018. To måneder senere døde parets ufødte barn. Nå har de imidlertid blitt foreldre til en velskapt datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For litt over to år siden opplevde skuespiller Ruthie Ann Miles (37) og ektemannen det store marerittet da de mistet sin fire år gamle datter Abigail i en bilulykke. 37-åringen skulle krysse en gate i New York med 4-åringen da de ble påkjørt av en bilist som kjørte på rødt lys.

Miles og datteren var sammen med en venninne og hennes ett år gamle sønn da ulykken inntraff. Begge barna mistet livet i ulykken.

Den tragiske historien stopper riktignok ikke der. Ruthie Ann Miles var nemlig gravid da ulykken fant sted, og i mai 2018 ble det kjent at skuespilleren hadde mistet sitt ufødte barn som følge av ulykken.

Ble mor igjen

Nå har det gått to år siden de grufulle hendelsene, og endelig kan Miles og ektemannen Jonathan Blumenstein glede seg over å bli foreldre igjen.

Den hyggelige nyheten delte Miles på Instagram lørdag. I innlegget kommer det frem at den lille jenta har fått navnet Hope Elizabeth.

– Velkommen til verden, baby Hope Elizabeth, skriver den nybakte moren i innlegget.

Brutal ulykke

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til ekteparet. Ruthie Ann Miles - som er mest kjent for sine prestasjoner på teaterscenen og fra TV-serien «All Rise» - kunngjorde gravidnyheten i mars i år, og nå er altså barnet kommet til verden.

Som nevnt kommer den glade babynyheten to år etter at familien opplevde en brutal familieulykke. Miles var syv måneder på vei da ulykken inntraff i mars 2018, ifølge People. Paret ventet en datter, som de skulle ha gitt navnet Sophia Rosemary. To måneder senere døde barnet i mors liv.

BLE MOR: Lørdag avslørte Miles at hun og mannen er blitt foreldre, to år etter at de på brutalt vis ble frarøvet sin fire år gamle datter, og sitt ufødte barn. Foto: NTB Scanpix
BLE MOR: Lørdag avslørte Miles at hun og mannen er blitt foreldre, to år etter at de på brutalt vis ble frarøvet sin fire år gamle datter, og sitt ufødte barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miles ble fraktet rett til sykehuset etter den fatale ulykken, og ble skrevet ut etter kort tid, etter å ha fått beskjed om at alt sto bra til med fosteret.

Mot slutten av mai 2018 bekreftet imidlertid familiens advokat Ben Rubinowitz, at 37-åringen har mistet sitt ufødte barn som følge av ulykken.

«Forrige fredag mistet Ruthie og Jonathan babyen, Sophia Rosemary Wong Blumenstein. Smerten de føler er nesten umulig å fatte. Som dere kanskje forstår, er de overveldet av sorg etter å ha mistet barna sine. Ruthie og Jonathan er takknemlige for støtten fra familien og venner, men ønsker at deres privatliv vil bli respektert gjennom denne tøffe tiden», het det i uttalelsen.

Ifølge Sky News overlevde også Miles' venninne, Lauren Lew, ulykken. Hennes ett år gamle sønn, Joshua, mistet som nevnt livet. En mann i 40-årene ble også truffet av bilen, men overlevde.

MISTET BARNET: Knut Arild og Lisa Maria Hareide forteller åpent om da de mistet sitt ufødte barn, mens de var fire måneder på vei. Videoen er fra «God Kveld Norge» på TV 2 Vis mer

Ruthie Ann Miles er best kjent fra Broadway-scenen. I 2015 vant hun flere priser for rollen sin i stykket «The King And I», blant annet en Tony Award. Hun har også spilt en rolle i den populære serien «The Americans».

LES OGSÅ: Fansen besatt av «Killing Eve»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer