Brad Pitt og Emily Ratajkowski:

- Ny kvinne i livet sitt

De to stjernene skal ha blitt observert sammen flere ganger.

NY FLAMME: Ryktene har det til at Brad Pitt har funnet seg en ny kjæreste. Foto: REUTERS / Mario Anzuoni / NTB
NY FLAMME: Ryktene har det til at Brad Pitt har funnet seg en ny kjæreste. Foto: REUTERS / Mario Anzuoni / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Brad Pitt (58) og modell Emily Ratajkowski (31) har begge gått gjennom offentlige skilsmisser. Pitt var tidligere gift med Hollywood-stjernen Angelina Jolie (47). De valgte å gå hver til sitt i 2016.

Bruddet mellom Ratajkowski og ektemannen Sebastian Bear-McClard er derimot ferskere. Det var i juli nyheten om at stjerneparet skulle skilles kom.

Nå vil derimot kilder ha det til at Pitt og Ratajkowski har funnet sammen. Det melder nettstedet Your Tango.

Holdt hender

Duoen ble først observert sammen mens de spiste lunsj i Paris, men romanseryktene fikk først fart på seg etter at de ble observert sammen i New York.

Pitt og Ratajkowski skal angivelig ha holdt hender og kilder hevder at de to nå er blitt et par.

- Ryktet har det til at Brad Pitt har en ny kvinne i livet sitt. Vel, jeg møtte en veldig kjekk kjøkkensjef fra en veldig fin Parisisk restaurant, og han fortalte meg at Brad nylig spiste på det private rommet med modellen som går gjennom en viss skilsmisse som skaper overskrifter. Han sa de var der i flere timer, forteller kilden.

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

Offentlig skilsmisse

Ratajkowski har som nevnt skapt overskrifter den siste tiden på bakgrunn av skilsmissen fra Sebastian Bear-McClard. Pitt på sin side gikk gjennom en svært offentlig skilsmisse fra skuespiller Angelina Jolie i 2016.

Stjerneparet var sammen i hele 12 år og sjokkerte en hel verden da nyheten om bruddet kom.

TIDLIGERE SUPERPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie sjokkerte alle da de gikk fra hverandre. Foto: Alessia Pierdomenico / Shutterstock / NTB
TIDLIGERE SUPERPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie sjokkerte alle da de gikk fra hverandre. Foto: Alessia Pierdomenico / Shutterstock / NTB Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut til at Hollywood-stjernen har funnet lykken på ny. Verken Pitt eller Ratajkowski har kommentert romanseryktene hittil.

LES OGSÅ: Bekrefter ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer