Ny kvinne i Damons liv

Matt Damon og kona Luciana er blitt foreldre til en lite pike.

STOLTE FORELDRE: Isabella er Matts første barn, men kona Luciana har en datter fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Isabella er Matts første barn, men kona Luciana har en datter fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Barnet er her. Isabella ankom i går, kunne Matt Damons bror Kyle fortelle pressen mandag.

- Moren og Isabella har det fint. Familien er veldig glade og alle er friske, forteller Jason Bourne-stjernens representant Jennifer Allen til People.

Isabella, som ble født i Miami sent søndag kveld, er Matts første barn. Luciana har datteren Alexia fra et tidligere forhold. Paret møttes i Miami Beach i 2003 da Matt holdt på med innspillingen av komedien "Stuck On You", og giftet seg i desember 2005 i rådhuset på Manhattan.

Matt har tidligere ikke lagt skjul på at han ønsker seg barn, og broren Kyle er overbevist om at Matt vil bli en flott far.

- Han er en glimrende onkel og han kommer til å bli en strålende far. Heldigvis har Lucy litt erfaring, så det hjelper sikkert.

Men om papparollen skulle by på problemer, kan Matt be bestevennen Ben Affleck om råd. Ben og Jennifer Garner ble foreldre til lille Violet Anne i desember i fjor.

- Jeg kommer sikkert til å spørre ham om mange bleietips, sa Matt til People forrige måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer