I FENGSEL: Den amerikanske TV-stjernen Will Hayden, kjent fra Discoverys reality-serie «Sons of Guns», sitter nå varetektsfengslet for voldtekt mot to mindreårige jenter. Han har mistet både TV-jobben sin og firmaet Red Jacket Firearms. Foto: BRPD/Splash News/ All Over Press
I FENGSEL: Den amerikanske TV-stjernen Will Hayden, kjent fra Discoverys reality-serie «Sons of Guns», sitter nå varetektsfengslet for voldtekt mot to mindreårige jenter. Han har mistet både TV-jobben sin og firmaet Red Jacket Firearms. Foto: BRPD/Splash News/ All Over PressVis mer

Ny kvinne hevder hun ble voldtatt av TV-stjernen

«Sons of Guns»-stjernen Will Hayden skal ha voldtatt kvinnen for 22 år siden, da hun var 12 år.

SEOGHØR.NO: For et par uker siden ble det kjent at Will Hayden (49), fra reality-serien «Sons of Guns», var blitt arrestert - tiltalt for barnemishandling og voldtekt av en mindreårig jente.

Nå står en annen kvinne (34) fram med påstander om at Hayden voldtok henne for 22 år siden, da hun var 12 år gammel og på besøk hjemme i Hayden-familiens leilighet.

Ifølge TMZ bodde hun hos Hayden-familien en periode fordi hennes eget hjem var blitt ødelagt i en brann. Kvinnen hevder at hun og Hayden røyket marihuana sammen en kveld, og at han la seg over henne mens han holdt hånden foran munnen hennes.

Kvinnen påstår at den nåværende 49-åringen sa at hun ikke skulle fortelle noen om overgrepet, og at hun ikke har stått fram tidligere av frykt for at familien hennes ikke skulle tro henne.

Saken fortsetter under bildet.

KJENT FRA TV: Will Haydens våpenforretning Red Jacket Firearms i Baton Rouge, Louisiana, var i flere sesonger hovedkvarter for «Sons of Guns»-serien. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Press
KJENT FRA TV: Will Haydens våpenforretning Red Jacket Firearms i Baton Rouge, Louisiana, var i flere sesonger hovedkvarter for «Sons of Guns»-serien. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Press Vis mer

Det er blitt spekulert i at Haydens eldste datter, Stephanie Hayden Ford, også har fremsatt voldtektsanklager mot ham, men en politikilde sier til Fox News at kvinnen som nå har stått frem ikke er Ford.

Will Hayden sitter fremdeles fengslet i varetekt, og vil kun bli løslatt mot en kausjon på drøyt halvannen million kroner.

Kommer med avsløring på TV

Stephanie Hayden Fords talsperson sier til FOX411 at hun ikke vil kommentere anklagene mot faren på nåværende tidspunkt. Torsdag gjester hun imidlertid Dr. Phil McGraws talkshow, og i en pressemelding fra «Dr. Phil» loves det at Ford skal fremsette nye anklager mot faren.

- Jeg bestemte meg for å gjeste «Dr. Phil» og fortelle historien min eksklusivt, fordi jeg vet at han ville ta den alvorlig, sier Stephanie i en uttalelse ifølge Fox News.

TV-PROFIL: Dr. Phil McGraw har tatt for seg flere profilerte kriminalsaker på «Dr. Phil». Her fra et eksklusivt intervju med Michelle Knight i fjor. Knight ble kidnappet og holdt fanget av Ariel Castro i 11 år.  Foto: Stella Pictures
TV-PROFIL: Dr. Phil McGraw har tatt for seg flere profilerte kriminalsaker på «Dr. Phil». Her fra et eksklusivt intervju med Michelle Knight i fjor. Knight ble kidnappet og holdt fanget av Ariel Castro i 11 år. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Når faren min nå er i fengsel, snakker alle i familien min og de rundt oss åpent for første gang. Jeg har ikke noe å tjene på dette eksklusive intervjuet, med unntak av å begynne å leve sannferdig og skaffe hjelp til meg selv og søsteren min. Jeg ber bare om at historien vår på ett eller annet vis vil forhindre et annet offer i å forbli taus, forklarer hun i presseuttalelsen. 

«Sons of Guns»-profilen ble arrestert forrige måned for overgrep og angivelig voldtekt av en annen 12 år gammel jente. Overgrepene skal ha blitt begått bortimot daglig, og begynt da jenta var 11 år.

Blant annet TMZ meldte at jenta som anmeldte de seksuelle overgrepene var Will Haydens egen datter. Imidlertid uttaler politiet til FOX411 at de ikke kan kommentere eller bekrefte jentas identitet, ettersom hun er mindreårig.

Will Haydens advokat har foreløpig ikke besvart Fox' forespørsel om en kommentar.

LES OGSÅ: Sjekk de magemusklene!