Ed Westwick:

Ny kvinne beskylder «Gossip Girl»-stjernen for overgrep

- De fortalte meg at ingen ville tro meg, og at det bare ville fremstå som at jeg var ute etter å bli kjent.

TV-STJERNE: Leighton Meester og Ed Westwick er kjente fra TV-serien «Gossip Girl». Nå beskyldes sistnevnte for seksuelle overgrep fra to forskjellige kvinner. Foto: TVNorge.
TV-STJERNE: Leighton Meester og Ed Westwick er kjente fra TV-serien «Gossip Girl». Nå beskyldes sistnevnte for seksuelle overgrep fra to forskjellige kvinner. Foto: TVNorge. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne uka haglet det mot «Gossip Girl»-kjekkasen Ed Westwick (30) etter at skuespiller Kristina Cohen (27) delte et lengre innlegg på Facebook hvor hun hevdet at «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick (30), skal ha voldtatt henne.

Flere utenlandske medier, deriblant Huffington Post, The Sun, Rolling Stone og People omtalte saken, og Ed var raskt ut med å benekte påstanden over sin Twitter-konto.

Nå har imidlertid en ny kvinne tatt til sosiale medier, og anklager Ed for det samme.

Det skriver Independent.

Via sin Facebook-profil skriver den tidligere skuespilleren Aurelie Wynn at hun ble seksuelt misbrukt av Ed hjemme hos «Gossip Girl»-stjerna i 2014.

Avviser de nye anklagene

Ifølge Aurelie skal hun ha fortalt sin tidligere kjæreste «Glee»-stjernen Mark Sailing, som for kort tid siden sa seg skyldig i grov barneovergrepssak, om hendelsen, men han skal ha lagt skylden på henne.

Ed Westwick benekter de nye anklagene.

- Jeg har ikke gjort dette og samarbeider nå med myndighetene for å få renvasket navnet mitt, sier han ifølge Daily Mail.

Fikk beskjed om å holde tyst

I det lengre innlegget til Aurelie takker hun Kristina for at hun åpnet seg opp om hendelsen tidligere denne uken - hvis ikke hadde ikke Aurelie turt.

- Vennene mine og andre folk rundt meg sa det var best å ikke si noe for ikke å bli «den jenta». De fortalte meg at ingen ville tro meg, og at det bare ville fremstå som at jeg var ute etter å bli kjent, skriver hun.

Dermed forble hun stille frem til nå og mener det er viktig at flere kommer frem med sine historier for å vise hvordan bransjen er.

- På et tidspunkt spurte jeg meg selv om hvor mye jeg ønsket å være i underholdningsbransje ettersom det ikke ble noen forandring, skriver hun.

Den 7. november delte Ed Westwick et innlegg på Instagram, der han avviste anklagene:

- Jeg kjenner ikke denne kvinnen. Jeg har aldri tvunget meg på noe som helst, eller på noen kvinne. Jeg har sannelig aldri begått voldtekt.

Fikk skylda

Historien som Kristina delte tidligere denne uken, er ikke så langt fra den historien Aurelie deler nå.

Den angivelige episoden Kristina skal ha blitt utsatt for fant sted for tre år siden, også hjemme hos Ed.

Sammen med sin daværende kjæreste var duen på middagsbesøk hos Ed da Gossip Girl-stjernen skal ha invitert paret til å ha sex med ham.

- Jeg sa jeg var trøtt og ville dra for å komme meg ut av situasjonen jeg allerede var ukomfortabel med. Ed foreslo at jeg kunne ta meg en lur på gjesterommet, og kjæresten min sa at vi bare skulle bli i 20 minutter til, hevdet hun i innlegget på Facebook.

Dermed skal Kristina ha lagt seg på soverommet, hvor hun til slutt skal ha sovnet. Da hun våknet, skal Ed angivelig ha ligget oppå henne.

Saken fortsetter under:

SKUESPILLER: Ed Westwick er mest kjent i rollen som Chuck Bass i Gossip Girl. Han har også gjort stor sukess i roller i filmer som «White Gold» og «Snatch». Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLER: Ed Westwick er mest kjent i rollen som Chuck Bass i Gossip Girl. Han har også gjort stor sukess i roller i filmer som «White Gold» og «Snatch». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med Aurelie skal heller ikke Kristina ha blitt trodd på av kjæresten, som la skylden på henne, ifølge henne selv.

- Han fortalte meg at jeg ikke kunne fortelle om dette til noen. Da ville Ed sende folk etter meg som kunne ødelegge meg, og ødelegge skuespillerkarrieren min, påsto hun i innlegget.

#MeToo

Kristinas historier kommer i kjølvannet av en rekke avsløringer mot filmmogulen Harvey Weinstein (65).

Forrige måned slo The New York Times' avsløringer om at filmprodusenten Harvey Weinstein (65) skal ha bedrevet sextrakassering mot kvinner gjennom tre tiår, ned som en bombe i Hollywood.

I etterkant har en rekke kjendiskvinner stått fram med sine historier om Weinstein, deriblant Oscar-vinnerne Gwyneth Paltrow (45) og Angelina Jolie (42), og emneknaggen MeToo har blitt flittig brukt hvor flere andre har delt lignende historier.

Store stjerner som Meryl Streep (68) og George Clooney (56) har fordømt Weinstein, og kona hans, Georgina Chapman (41), har bestemt seg for å skilles fra ha,

HUN BLE VOLDTATT: Den norske skuespilleren Natassia Malthe hevder hun ble voldtatt av Harvey Weinstein i 2008. Hun fortalte dette på en pressekonferanse i New York onsdag kveld, sammen med sin advokat Gloria Allred. Video: CNN / Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Beskyldes for overgrep mot 13 år gammel barnestjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer