STRÅLTE MED NY KROPP: Jeremy Piven har aldri vært kjent som noen muskelbunt, men da han viste seg i bar overkropp på stranden i Malibu i helgen (t.v.) var det ingen tvil om at han er langt mer trent enn i februar (t.h.) Foto: All Over Press
STRÅLTE MED NY KROPP: Jeremy Piven har aldri vært kjent som noen muskelbunt, men da han viste seg i bar overkropp på stranden i Malibu i helgen (t.v.) var det ingen tvil om at han er langt mer trent enn i februar (t.h.) Foto: All Over PressVis mer

Ny kropp på seks måneder

Jeremy Pivens hardtrening har virkelig gitt resultater...

SEHER.NO: I rollen som den elleville agenten Ari Gold i suksesserien Entourage, har den ustyrtelig morsomme Jeremy Piven (43) stort sett gjemt kroppen sin i svinedyre designerdresser og nystrøkne skjorter.

Men da den Golden Globe- og Emmy-vinnende skuespilleren viste seg i bar overkropp på stranden i helgen, lurte nok en del kvinnelige fans på hvorfor han ikke har kastet skjorten litt oftere på skjermen også...

Pivens kropp er totalt forandret på bare et halvt år, og 43-åringen fremstår nå som mer veltrent og selvsikker enn noensinne.

Den mystiske brunetten som viste seg ved skuespillerens side på stranden i Malibu så også ut til å være svært imponert over Pivens nye utseende!

Piven har hatt enorm suksess med rollen som Ari Gold i Entourage, og har vunnet til sammen åtte Emmy- og Golden Globe-priser for sin innsats i serien.

Femte sesong av Entourage har premiere i USA og Canada søndag 7. september, og det spås at serien kommer til å gå i hele åtte sesonger.

LES OGSÅ: Entourage-kjekkas singel igjen

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.