KLARER IKKE SLUTTE SMILE: Det spekuleres det i om det forelskelse som får Kerry Katona til å smile så.  Foto: All Over Press
KLARER IKKE SLUTTE SMILE: Det spekuleres det i om det forelskelse som får Kerry Katona til å smile så. Foto: All Over PressVis mer

- Ny kropp og ny kjæreste!

- Sangerinnen fant sin utkårede på Facebook...

SEHER.NO: Sangerinen Kerry Katona (29) har nylig slanket av seg flerfoldige kilo, og det ser ikke ut til at hun klarer å slutte å smile. Nå spekuleres det i om det er forelskelse som får stjernen til å smile så.

Det hevdes at TV-stjernen har funnet lykken på ny - denne gangen med snekkeren Adam Waldron, som hun skal ha møtt gjennom nettsamfunnet Facebook. Venner av Katona forteller at hun er så betatt av sin nye flamme, at hun har reist frem og tilbake mellom sitt  hjem og hans nesten hver dag siden hun møtte ham, melder DailyMail.

Snekkeren Waldron er fra samme sted som Katona vokste opp, Warrington i England. Paret møttes for første gang ansikt til ansikt da sangeren dro tilbake til sitt fødested for å være sammen med moren Sue (53).

Etter det første møtet skal Kerry ha vært så betatt at hun stadig har tatt turen til Werrington. Firebarnsmoren ble nylig sett utenfor Waldrons hus, som han deler med foreldrene sine.

- Kerry er en helt annen person nå. Hun verken drikker eller tar dop, som hun gjorde da hun var sammen med Mark (Croft red.anm). Hun har kun vært edru sammen med Adam. Han er en virkelig sympatisk mann, sier en venn av Katona til DailyMail.

Firebarnsmoren har snudd livet sitt i riktig retning, etter å ha avsluttet sitt forhold med taxikjøreren
Mark Croft (39) for to måneder siden. Croft skal ha dratt Kerry ned i søla på flere områder, blant annet ved å la ekteskapet kun handle om narkotika.

Bli fan av Seher.no her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er der der virkelig Kerry Katona?