Angelina Jolie og Brad Pitt:

Ny krangel i kulissene

Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse ble fullbyrdet i fjor, men det betyr ikke at saken er ferdig.

KREVER NY DOMMER: Det er gått fire år siden Angelina Jolie og Brad Pitt annonserte at de skulle skilles. Den dag i dag er fremdeles ikke saken over mellom dem. Foto: NTB scanpix
KREVER NY DOMMER: Det er gått fire år siden Angelina Jolie og Brad Pitt annonserte at de skulle skilles. Den dag i dag er fremdeles ikke saken over mellom dem. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (56) har lagt den turbulente skilsmissen bak seg. Duoen giftet seg i 2014 etter å ha vært kjærester i ni år, men i 2016 var det spikeren i kisten for ekteskapet.

Det hele endte som kjent i en bitter strid, som ble begynnelsen på en lang kamp om hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks barn.

To år senere, i desember 2018, kom Jolie og Pitt endelig til enighet om omsorgsfordelingen, noe som også skal ha påvirket forholdet deres til det bedre.

Men dette var overhodet ikke punktum i rettssaken om skilsmissen deres.

HETT PAR: Angelina og Brad var på alles lepper da de var et par. Det var derfor trolig få som hadde sett for seg at de skulle gå hver til sitt. Foto: NTB scanpix
HETT PAR: Angelina og Brad var på alles lepper da de var et par. Det var derfor trolig få som hadde sett for seg at de skulle gå hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mandag ble det nemlig kjent at Jolie har bedt om å få dommeren fjernet fra saken. Ifølge nyhetsbyrået AP mener «Maleficent»-stjernen og hennes advokater at den private dommeren, John W. Ouderkirk, er partisk.

Ifølge AP har det kommet frem at dommeren skal ha hatt et slags forretningsforhold med en av advokatene som jobber for Brad Pitt.

Pitt vil beholde dommeren

Det blir også hevdet i rettsdokumentene, som er sendt inn av Jolies advokater, at dommeren har vært for langsom og at han ikke har klart å skille mellom nåværende, pågående og tidligere forhold med Pitts advokater.

I likhet med andre profilerte par har Pitt og Jolie hyret en privat dommer i saken for å verne om personlige og økonomiske detaljer som måtte komme frem i retten.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

Til tross for privat dommer er det enkelte deler av det juridiske som må følge standard domstolsprosedyre. I sine rettsdokumenter påpeker Jolie at en privat dommer må følge de samme reglene når det gjelder interessekonflikter som andre dommere må.

Pitts advokater skal ha insistert på å beholde dommeren.

- Derfor ble vi skilt

Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt frem til bruddet, vernet lenge om hvorfor de gikk hver til sitt. Først fire år senere, tidligere i år, tok Jolie endelig bladet fra munnen.

I et intervju med Vogue India, gjengitt av blant andre Entertainment Tonight, fortalte «Maleficent»-stjernen at beslutningen om å skilles fra ektemannen i stor grad var på grunn av deres seks barn.

- Jeg skilte meg for familien min. Det var det rette å gjøre, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg fokuserer fremdeles på å ta vare på barna. Noen har brukt min stillhet imot oss, og barna leser løgner om dem selv i mediene. Men jeg minner dem på at de vet sannheten og hva som er riktig. Faktisk er de seks veldig modige, veldig sterke, unge mennesker.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Det er tidligere blitt spekulert på om Pitts alkoholmisbruk var nettopp den berømte dråpen som fikk begeret til å renne over. Kort tid før bruddet, skal Pitt og Jolie ha havnet i en voldsom krangel vedrørende drikkingen hans. Situasjonen oppsto angivelig da de var om bord på et privatfly sammen med barna.

I et intervju før jul gikk 56-åringen langt i å antyde at det fantes sannhet i disse ryktene.

- Jeg hadde latt det gå altfor langt, så jeg fjernet drikkeprivilegiene mine.

LES OGSÅ: Her skal de bo nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer