Ny kokainskandale

Supermodellen Kate Moss var så dopavhengig at hun sniffet kokain hjemme hos Nelson Mandela.

KOKAIN PÅ BORDET: Dette bildet ble tatt på hotellrommet til Kate Moss i Cape Town. Sjekk kokainstripene som ligger foran henne på bordet.   Foto: Colourpress
KOKAIN PÅ BORDET: Dette bildet ble tatt på hotellrommet til Kate Moss i Cape Town. Sjekk kokainstripene som ligger foran henne på bordet. Foto: Colourpress Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dra til Moss!

Der en av verdens mest respekterte menn daglig går på do, lå skandalemodellen Kate Moss (32) med nesa godt nedi kokainen. Det avslører den engelske avisa The Sun.

Den styrtrike småbarnsmoren skal også ha misbrukt heroin og crack, og har vært avhengig av kokain i en årrekke. Da Moss besøkte Sør-Afrika i 1998 var hun invitert hjem til Nelson Mandela (87) som gjest. Modellagenten Gavin Maselle (36) er en av dem som stod Kate nærmest i denne perioden. Han forteller at Moss dro ham med seg inn på toalettet til Mandela for å sniffe kokain.

I følge Maselle hadde Moss medarbeidere som sørget for at det alltid fantes dop når Moss ankom nye steder.

- Hun var høy hver eneste gang vi traff hverandre gjennom åtte år, hevder han.

Minutter før Kate skulle gå modell foran tusenvis av mennesker i Cape Town, var hun helt avhengig av å få i seg narkotika.

- Hun løp rundt backstage og lette etter et sted å sniffe. Da hun ikke fant et bord eller et toalettlokk, kastet hun pulveret rett på gulvet. Hun dro i seg halvparten - som en støvsuger, forteller Gavin. Så lo hun og smilte og gikk ut på catwalken som om ingenting hadde skjedd.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer