Kjetil Nørstebø og Anette Dahl:

Ny kjæreste: - Unik dame

- Når man finner seg en dame som overlever en måned alene på en øy, så er man i trygge hender.

KJÆRESTER: Reality-profilene Kjetil Nørstebø og Anette Dahl har funnet tonen. Foto: Privat
KJÆRESTER: Reality-profilene Kjetil Nørstebø og Anette Dahl har funnet tonen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil Nørstebø (32) ble kjent da han gikk av med andreplassen i TV 2s «Farmen» i 2018. I fjor sommer ble det kjent at han og hans daværende kjæreste hadde gått hver til sitt, men nå kan han røpe at han har funnet lykken på ny.

Der var TV 2 som omtalte saken først.

Nørstebøs utkårede er ingen ringere enn Anette Dahl (31), som også er et kjent navn for TV-seere. Hun deltok nemlig i TV 2-programmet «Øya» i 2017.

Se og Hør tok en prat med dem for å høre hvordan det sto til med det nyforelskede paret, som på mange måter kan ses på som Norges nyeste reality-par.

ORD MOT ORD: Kjetil Nørstebø og «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik er totalt uenige i hva som egentlig skjedde i finalen. Her forteller de to finalistene sin side av saken. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Sondre Rahm Vis mer

- En unik dame

- Det er jo litt sånn at når nan har bikket 30 år og fortsatt er singel, så må man gjøre noen drastiske tiltak her i livet. Tilfeldigvis hadde vi lastet ned Tinder begge to. Det er nok en litt utradisjonell måte å møte noen på, men det er jo det nye.

Etter bare et par meldinger frem og tilbake bestemte de seg for å heller ta det over telefon. Det førte til en tre timer lang telefonsamtale.

Kjetil forteller at selv om begge to hadde en fortid på TV-skjermen, så visste de ikke hvem hverandre var.

- Da vi søkte litt rundt etter vi hadde pratet sammen på telefon, så fant vi jo ut at det var flere tilfeldigheter.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Han forteller at de begynte å date i fjor høst, men at de ikke ble et par før på nyåret.

- Det er virkelig en unik dame jeg har funnet meg. Når man finner seg en dame som overlever en måned alene på en øy, så er man i trygge hender, sier han, og fleiper videre:

SUPERSJARMERENDE: Kjetil beskriver kjæresten som «supersjarmerende». Foto: Privat
SUPERSJARMERENDE: Kjetil beskriver kjæresten som «supersjarmerende». Foto: Privat Vis mer

- Anette er supersjarmerende på alle fronter - bortsett fra på skytebanen. Vi hadde vår tredje date på en skytebane og da ble jeg knust så ned i støvlene at jeg begynte å revurdere hele datingen.

SAMBOERE: Emil Gukild selger leiligheten, og har flytta inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer

- Litt rart

Også Anette kan bekrefte at hun ikke hadde sett Kjetil på skjermen før, og heller ikke visste hvem han var

- Det er jo litt rart fordi vi visste ikke hvem hverandre var, og det var ingen av oss som røpte oss heller. Begge hadde litt lyst til å bli kjent på blanke ark, forteller hun, og legger til at hun aldri har sett «Farmen».

Ifølge 31-åringen er det Kjetil som skal ha æren for at de ble så godt kjent i starten.

- Han spurte rett og slett om han kunne ringe meg, og vi begge er ganske pratsomme så vi hadde mye å prate om. Vi skjønte at det var en veldig hyggelig samtale, så vi ringtes flere ganger før vi møttes. Det føltes nesten litt som vi kjente hverandre før vi hadde møttes, fordi vi hadde snakket så mye sammen.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

- Hvordan går det med dere nå da?

-Jeg synes det går veldig bra, og det tror jeg Kjetil synes også, ler hun.

- Vi har det veldig gøy sammen og gjør mye forskjellig. Vi er flinke på å inkludere hverandre i hverandres liv, forklarer hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Rørt til tårer av samboerens gave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer