Avril Lavigne:

- Ny kjæreste to måneder etter bruddet

Avril Lavigne skal være forelsket igjen.

LYKKELIG: Her er Avril Lavigne på den røde løperen under en førfest av Grammy Awards på Beverly Hills hotell lørdag. Hennes nye flamme Pete Jonas var sammen med henne og stilte opp på bilder inne på festen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Her er Avril Lavigne på den røde løperen under en førfest av Grammy Awards på Beverly Hills hotell lørdag. Hennes nye flamme Pete Jonas var sammen med henne og stilte opp på bilder inne på festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst kom nyheten om at Avril Lavigne (35) og milliardærkjæresten Phillip Sarofim (33) hadde gjort det slutt etter to år sammen.

De to prøvde lenge å holde forholdet skjult, og ble for første gang observert på en middag sammen i Los Angeles i mars i fjor.

En måned tidligere hadde «Complicated»-stjernen avslørt at hun allerede hadde hatt hemmelig kjæreste i lang tid.

- Vi feiret faktisk ettårsjubileum på Valentines Day, fortalte hun til USA Today den gang, ifølge Contact Music.

I høst gikk duoen derimot hver til sitt, men sangfuglen ser ikke ut til å deppe av den grunn. To måneder etter at bruddet ble kjent skal hun nemlig ha fått seg ny kjæreste, melder flere amerikanske nettsteder.

Delte bilde på Instagram

Sangfuglen skal ha funnet tonen med «Jagwar Twin»-musikeren Pete Jonas, skriver blant annet People.

Lørdag dukket Lavigne og Jonas opp sammen på en Grammy-fest på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Og her poserte de gledelig foran fotografene, ifølge nettstedet, som også deler bilder av dem.

Duoen har derimot foreløpig ikke uttalt seg om den gryende romansen eller hvordan de traff hverandre. Men i fjor høst åpnet Jagwar Twin Avrils verdensturné «Head Above Water».

Pete Jonas delte også disse to bildene av seg selv og Avril på sin Instagram-profil søndag:

View this post on Instagram

Lodi dodi — We likes to party

A post shared by Pete A. Jonas (@peteajonas) on

«Lodi dodi - vi liker å feste», har han skrevet som tekst.

Ifølge E! News gikk de to artistene hånd i hånd og ga hverandre flere kjærtegn inne på festen. Avril skal også ha introdusert Pete for gjester som Justin Bieber og kjendis-manageren Scooter Braun.

Samme nettsted skriver også at paret ble observert sammen for første gang sammen med venner i West Hollywood i november. Og kort tid senere kom altså nyheten om at popstjernen hadde brutt med Phillip Sarofim.

Beskyttende eksmann

Sangfuglen har to brutte ekteskap bak seg. Tre år før Lavigne forelsket seg i Sarofim, skilte hun seg fra «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger (45). De to hadde da kun vært gift i to år.

- Det er med tungt hjerte at Chad og jeg kunngjør av vi går fra hverandre. Gjennom både ekteskapet og musikken har vi laget mange uforglemmelige øyeblikk sammen. Vi er fremdeles, og kommer alltid til å være gode venner, og vi vil alltid bry oss dypt om hverandre. Vi vil gjerne takke familie, venner og fans for all støtte, skrev hun den gang på Instagram sammen med et bilde fra bryllupsdagen deres.

Fra 2006 til 2010 var «Sk8ter Boi»-stjernen gift med «Sum 41»-vokalisten Deryck Whibley (39).

Til tross for to havarerte ekteskap bak seg, fortalte 35-åringen til People i fjor at hun slett ikke ser bort ifra at hun kommer til å gifte seg igjen.

- Men jeg bryr meg ikke så mye om akkurat det. Det som betyr noe er å være i et sunt forhold og å være lykkelig. Jeg tror på kjærligheten.

Avril, som lenge var borte fra rampelyset etter hun ble rammet av borreliose, har fremdeles har god kontakt med begge sine eksmenn, spesielt med Chad Kroeger.

- De er bare bra mennesker. Vi var gift, vi bodde sammen, jeg kjente familiene deres, de kjente min, vi fortsatte bare å være venner og vi har gjensidig respekt for hverandre, delte hun med USA Today, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Spesielt Chad. Vi står hverandre faktisk veldig nær for det er et ganske nylig forhold. Vi gikk gjennom mye sammen og han er en veldig beskyttende person i livet mitt. Han er fremdeles som familie. Jeg visste ikke at det kom til å bli sånn, men jeg er veldig glad for det ettersom vi var venner og lagde musikk sammen.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Dater «Harry Potter»-stjerne i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer