PÅ FLYPLASSEN: «Dirty Harry»-stjernen ble nylig observert da han kjørte en mystisk blondine til flyplassen i Los Angeles. Paret smilte og lo da Clint slapp henne ut av sin hvite Mercedes. Foto: FameFlynet
PÅ FLYPLASSEN: «Dirty Harry»-stjernen ble nylig observert da han kjørte en mystisk blondine til flyplassen i Los Angeles. Paret smilte og lo da Clint slapp henne ut av sin hvite Mercedes. Foto: FameFlynetVis mer

Ny kjæreste kun dager etter bruddet

83 år gamle Clint Eastwoods singelliv ble av det kortvarige slaget.

SEOGHØR.NO:   Etter en lenger periode med rykter om problemer i ekteskapet mellom Hollywood-stjernen Clint Eastwood (83) og kona Diane (48), bekreftet paret at de hadde gått hvert til sitt forrige uke.

Den tidligere TV-reporteren Diane fortalte til Us Weekly at de allerede har bodd hver for seg en stund, men at de har beholdt vennskapet etter bruddet.

- Forelskelsen tok slutt for Clint for lenge siden, sier en venn av paret og legger til at de allerede flyttet fra hverandre i juni i fjor, skriver nettstedet.

Det drøyet derimot ikke lenge før filmstjernen bestemte seg for å nyte sin nye singeltilværelse. «Dirty Harry»-stjernen ble nylig observert da han kjørte en mystisk blondine til flyplassen i Los Angeles. Paret smilte og lo da Clint slapp henne ut av sin hvite Mercedes.

Ifølge nettstedet E! News tilbragte paret natten sammen i Clint Eastwoods luksushjem i Los Angeles.

Clint og Diane giftet seg i 1996 og har datteren Morgan (16) sammen. «Million Dollar Baby»-stjernen har i tillegg syv andre barn fra et tidligere ekteskap og andre forhold.

LES OGSÅ:  Eastwood har flyttet fra kona