Ny kjæreste for Vince

Komikeren er forelsket igjen.

EKSKJÆRESTER: Jennifer Aniston og VInce Vaughn gjorde det slutt i 2006.  Foto: AP
EKSKJÆRESTER: Jennifer Aniston og VInce Vaughn gjorde det slutt i 2006. Foto: AP Vis mer
LOS ANGELES (Seher.no): Mens Jennifer Aniston (39) nettopp ble dumpet av John Mayer (30) - ser det ut til at eksene hennes klarer seg bedre enn henne når det kommer til kjærlighet.

Under innspillingen av filmen "The Break-Up" fant Jennifer lykken med moromannen Vince Vaughn (38), og paret holdt sammen i rundt ett år før de gjorde det slutt i desember 2006.

Nå har Vince for lengst langt bruddet med "Friends"-stjernen bak seg, og har forelsket seg i den kanadiske eiendomsmegleren, Kyla Weber (29), skriver Star magazine.

- Det er ganske seriøst. De har vært sammen i tre måneder, sier en kilde til bladet.

Vince og Kyla, som bor i den lille byen Okotoks i Canada, møttes gjennom en filmprodusent venn av Vince da Kyla besøkte noen venner i Los Angeles i mai.

Paret ble observert da de spiste lunsj sammen 3. august på "Little Dom's" i Loz Feliz i LA. Senere sammen kveld ble de sett kyssende på en Dolly Parton konsert.

- De har det veldig bra sammen, og Kyla har spart seg opp en haug med bonuspoeng etter alle flyturene hun har tatt fra Canada til LA for å besøke ham, sier kilden til Star.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke utro