PARTYLIV: I januar var Kirsten Dunst tydelig preget av mye festing. På avvenningsklinikken skal hun ha funnet en kjæreste. Foto: All Over Press
PARTYLIV: I januar var Kirsten Dunst tydelig preget av mye festing. På avvenningsklinikken skal hun ha funnet en kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Ny kjæreste for Kirsten Dunst

Romantikk på rehab for Kirsten Dunst.

SEHER.NO: Spiderman-skuespilleren Kirsten Dunst (25) skal ha funnet kjærligheten på "kjendis-klinikken" Cirque Lodge. Kirsten skal ha lagt seg inn frivillig på avvenningsklinikken i februar etter en periode med hard festing, skriver femalefirst.co.uk.

Det hevdes at skuespilleren har funnet tonen med en mannlig medpasient og at de er uadskillelige.

- De ansatte har bedt dem om å holde seg fra hverandre flere ganger. Hun sitter på fanget hans og røyker sigaretter, og de går ofte turer sammen, sier en kilde til In Touch Weekly.

- Han har til og med ringt hjem til sin mor og bedt henne sende Kirsten blomster fra ham. Han er så romantisk som det lar seg gjøre når du er innlagt.

Kirsten er ikke den første kjendisen som har funnet kjærligheten på Cirque Lodge.

Lindsay Lohan møtte snowboard-kjøreren Riley Giles da hun var til behandling i fjor. Paret holdt sammen en stund etter at de sjekket ut, men slo opp kort tid etterpå.

Riley avslørte senere intime detaljer fra sexlivet med Lindsay.

LES OGSÅ: Store mengder kokain