Georgina Chapman:

Ny kjæreste etter Weinstein-bruddet

For første gang viste paret seg offentlig.

VISTE SEG SAMMEN: Adrian Brody og Georgina Chapman dukket opp arm-i-arm. Foto: Ron Adar/SplashNews/NTB
VISTE SEG SAMMEN: Adrian Brody og Georgina Chapman dukket opp arm-i-arm. Foto: Ron Adar/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2017 markerte det hardeste fallet fra en Hollywood-trone i historien.

Filmprodusent Harvey Weinsteins (69) omfattende seksuelle misbruk av flere titalls kvinner ble avslørt av New York Times, og 69-åringen ble med det #MeToo-skurkenes ansikt utad.

For Georgina Chapman (45) ble også avsløringen og anklagene en heftig påkjenning - som kona til Weinstein, og mor til hans to barn. Hun var kjapt ute med å skaffe seg skilsmisse.

- Hjertet mitt gråter for alle kvinnene som har lidd så forferdelig på grunn av disse utilgivelige handlingene. Jeg har valgt å gå fra mannen min, sa hun den gang i en uttalelse til People.

Viste seg offentlig

Nå smiler imidlertid lykken for henne, og siden 2019 har det vært spekulert på i sladderpressen at hun har fått en god tone med skuespiller Adrian Brody (48). People hevdet å kunne bekrefte forholdet i fjor, men nå tar altså paret selv steget ut i offentligheten.

Under Tribeca filmfestival i New York, kom de to arm-i-arm på den røde løperen lørdag.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men i fjor ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Chapman, som er medgründer av klesmerket Marchesa, holder seg altså fortsatt i Hollywood-sfæren. Brody har tidligere vunnet en Oscar-statuett for beste mannlige hovedrolle for rollen som Władysław Szpilman i filmen «Pianisten».

Rømte etter anklager

Weinstein er dømt for flere voldtekter og seksuelle overgrep, og soner for tida en 23 år lang fengselsstraff.

Forrige uke ble det klart at han utleveres til Los Angeles, hvor han er siktet for ytterligere voldtekter og overgrep. Blir han dømt, kan han få fengselsstraff på til sammen 140 år.

SKILT ETTER SKANDALEN: Harvey Weinstein og Georgina Chapman er historie etter MeToo-bevegelsen. Foto: David X Prutting/REX/NTB
SKILT ETTER SKANDALEN: Harvey Weinstein og Georgina Chapman er historie etter MeToo-bevegelsen. Foto: David X Prutting/REX/NTB Vis mer

Ekskona uttalte seg om skandalen noen måneder etter at det ble kjent.

- Det gikk rundt i hodet mitt. Og det var vanskelig, fordi den første artikkelen omhandlet en tid lenge før jeg hadde møtt ham, så det var et minutt hvor jeg ikke kunne ta en veloverveid beslutning. Så ble det flere historier, og jeg forsto at dette ikke var snakk om en isolert hendelse. Da skjønte jeg at jeg måtte komme meg bort og få barna vekk herfra, fortalte hun i 2018.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Møttes i 2007

Chapman og Weinstein møttes på en fest og begynte å date litt til og fra.

Ifølge Chapman, bodde hun på denne tiden hjemme i England, og hadde nettopp kommet ut av et forhold. Derfor startet forholdet ganske rolig. I 2007 giftet paret seg, og tre år etter fikk de datteren India Pearl (10), før sønnen Dashiell Max Robert (8) kom til verden i 2013.

Da Chapman få dager etter avsløringene kom til seg selv og forsto hva som hadde skjedd, reiste hun. Først flyktet hun til Los Angeles med barna, før hun tok dem med seg videre hjem til venner og familie i London.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

45-åringen har forklart at hun følte hun og Weinstein hadde et lykkelig ekteskap, noe som gjorde skandalen, om mulig, verre å akseptere. Til tross for at ektemannen reiste mye med jobben, var hun aldri mistenksom eller bekymret av den grunn.

Hvordan Chapman og Brody møttes er foreløpig ikke kjent. De to har heller ikke uttalt seg offentlig om forholdet.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer