«Gift ved første blikk»-Magnus:

Ny kjæreste etter skilsmissen

Den tidligere «Gift ved første blikk»-deltakeren Magnus Stensaker røper at han har funnet kjærligheten.

NY FLAMME: Kjærligheten blomstrer for den tidligere «Gift ved første blikk»-deltakeren Magnus Stensaker, som røper at han har fått seg kjæreste. Foto: Privat
NY FLAMME: Kjærligheten blomstrer for den tidligere «Gift ved første blikk»-deltakeren Magnus Stensaker, som røper at han har fått seg kjæreste. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Etter at Norge ble introdusert for realitykonseptet «Gift ved første blikk» i 2014, har TVNorge-programmet blitt svært populært.

I fem uker lever tre ektepar, som møter hverandre for første gang på bryllupsdagen, sammen som ektefeller - i håp om at kjærligheten vil blomste.

I fjorårets sesong fikk tv-seerne følge Lars Kristian Selbekk (31) og Magnus Stensaker (30), som det første homofile ekteparet i løpet av seriens hittil fem sesonger.

SKILT: Lars Kristian Selbekk og Magnus Stensaker skilte seg etter programmets slutt. Foto: Discovery
SKILT: Lars Kristian Selbekk og Magnus Stensaker skilte seg etter programmets slutt. Foto: Discovery Vis mer

«Gift ved første blikk»-eventyret gikk imidlertid ikke helt som planlagt, og ekteskapet endte i en skilsmisse.

Nå smiler derimot lykken for Magnus Stensaker, som har funnet kjærligheten igjen - et drøyt år etter at han og Selbekk gikk hver til sitt.

- Lykkelig

Det er på Instagrams historiefunksjon at Stensaker røper den gledelige nyheten. Fredag delte han nemlig flere bilder i anledning valentinsdagen, der han hadde fått både roser og et kort fra sin kjære.

«Hjertelig takk, kjæresten min», skrev han til bildet.

ROSER: Magnus fikk roser av den nye kjæresten på valentinsdagen. Foto: Privat / Instagram
ROSER: Magnus fikk roser av den nye kjæresten på valentinsdagen. Foto: Privat / Instagram Vis mer

Tidligere denne uka delte 30-åringen også et innlegg med følgerne sine fra en tur til Senja. I teksten til bildet har han skrevet «Kjærestetur», etterfulgt av et blått hjerte.

View this post on Instagram

Kjæreste tur 💙 #love #senja

A post shared by @ magnusqtie on

Til Se og Hør forteller Stensaker at han er svært lykkelig, og at han endelig har funnet en kjæreste han er trygg på.

- Jeg fikk roser på valentinsdagen av han i går, og fra november til nå har det utviklet seg masse følelser. I løpet av våren/sommeren tenker vi på å bli samboere, forteller han, og legger til:

- Han er en veldig snill og trygg mann, og jeg har for første gang sagt til en at jeg elsker han. Så det føles veldig rett.

MILJØ: Da Magnus flyttet hjem til Lars Kristian var det spesielt én ting de ikke var helt like på. Vis mer

- Kom aldri følelser

I «Gift ved første blikk» ble Stensaker matchet med Selbekk av et ekspertpanel bestående av to psykologer, en sosialantropolog og en atferdsbiolog.

Disse har i oppgave å sette sammen de ulike parene, basert på blant annet personlighetstester og dybdeintervjuer.

Tross de mange testene, ble det som nevnt ikke full klaff for Stensaker og Selbekk. Da Dagbladet tok en prat med det tidligere ekteparet etter endt deltakelse i programmet, fortalte de åpenhjertig om hva de trodde gikk galt.

NYGIFT: Lars Kristian og Magnus er et av parene fra årets «Gift ved første blikk». I kveldens episode gifter de seg, men det er ikke enkelt å være nygift med en ukjent person. Foto/Klipp: Thea Hope Vis mer

- Magnus er en pen, snill og flott fyr, men dessverre kom det aldri noen følelser som tilsa at dette var riktig for meg. Vi har ikke klart å få i gang diskusjoner, en feller humor eller samme interesser for oss som par, som jeg har kjent på at jeg trenger, fortalte Selbekk den gang.

Stensaker var også enig i at de to kom skeivt ut fra starten av.

- Jeg ble meget betatt, han ble nok mer skremt og skeptisk til meg, innrømte han, og forklarte videre at han levde i en boble av Selbekk og filming, noe som gjorde han stressa og sint.

LES OGSÅ: Brudd for «Gift ved første blikk»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer