Justin Hartley:

Ny kjæreste etter sjokkbruddet

Lykken smiler for skuespilleren etter skandalen.

NY FLAMME: Skuespilleren Justin Hartley viste stolt opp sin nye kjæreste på Instagram, i anledning nyttårsaften. Foto: ENT / SplashNews / NTB
NY FLAMME: Skuespilleren Justin Hartley viste stolt opp sin nye kjæreste på Instagram, i anledning nyttårsaften. Foto: ENT / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var flere som sperret opp øynene i slutten av 2019 da det ble kjent at stjerneparet Justin Hartley (43) og Chrishell Stause (39) skulle skilles. Paret møtte hverandre i 2013, og giftet seg fire år senere.

Bruddet skapte store overskrifter i sladderpressen over hele verden, fordi bruddet skjedde uten Chrishells viten og vilje.

Det hele foregikk nemlig på en noe utradisjonell måte, der Hartley informerte henne om at han hadde tatt ut skilsmisse over tekstmelding. Det hele fikk man se i realityserien «Selling Sunset»

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter senere visste hele verden det, sa 39-åringen, ifølge People.

SKILT: I november i 2019 kom sjokknyheten om at Justin Hartley og Chrishell Stause skulle gå fra hverandre. Det ble senere kjent at han hadde gitt henne beskjeden på tekstmelding. Her avbildet bare noen måneder før bruddet. Foto: Christy Radecic/Invision for FIJI/AP/NTB
SKILT: I november i 2019 kom sjokknyheten om at Justin Hartley og Chrishell Stause skulle gå fra hverandre. Det ble senere kjent at han hadde gitt henne beskjeden på tekstmelding. Her avbildet bare noen måneder før bruddet. Foto: Christy Radecic/Invision for FIJI/AP/NTB Vis mer

Bekrefter forhold

I tiden etter har man sett en god del til Stause, som kanskje er aller best kjent for sin rolle i den nevnte realityserien «Selling Sunset». I høst har hun også vært å se i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

I starten av desember bekreftet hun også at hun hadde funnet kjærligheten igjen, og er i dag i et forhold med Keo Motsepe (31) - en av proffdanserne i «Dancing With the Stars».

Hartley har på sin side vært å se i serien «This Is Us» de siste årene. Helt siden mai i fjor har det florert rykter om at også han har funnet kjærligheten etter bruddet, etter at han ble observert kyssende med en ny kvinne i California.

Nyttårsaften bekreftet han ryktene.

FLYTTER SAMMEN: Morten Botten avslørte i november at han hadde fått seg kjæreste, nå flytter de sammen. Vis mer

Delte bilder

Kvinnen han ble observert med i mai i fjor var Sofia Pernas, som tidligere har spilt mot Hartley i såpeoperaen «Young and the Restless».

Natt til 1. januar delte det nye paret hvert sitt bilde på Instagram, og bekreftet med det at de er kjærester. Til et svart-hvitt-bilde av turtelduene ønsket skuespilleren følgerne sine et godt nytt år.

«Siste minuttet av 2020 her i Los Angeles. Kom igjen, 2021! Godt nytt år», skrev han.

«Sayonara 2020, det har vært ekte. Godt nytt år fra vår karantenehule til deres», skrev Pernas til en annen selfie av det nye paret.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Holdt det skjult

Som nevnt ble paret observert for første gang i mai i fjor, og har siden holdt romansen svært hemmelig. De har nemlig delt svært lite av hverandre på sosiale medier, og de få gangene de har gjort det, har det vært godt skjult hvem som er avbildet.

I august delte nemlig Pernas et bilde på Instagram-story, der man kunne se en mannearm, tilsynelatende Hartleys, som holdt en drink og en sigar. Man kunne imidlertid ikke se noe ansikt.

Ifølge US Weekly har paret datet helt siden skuespilleren søkte om skilsmissen i november 2019.

Før «This is Us»-skuespilleren møtte Stause, var han i et åtte år langt ekteskap med Lindsay Korman. De fikk datteren Isabella (16) sammen.

ENDELIG: «Hjem til jul 2» hadde premiere 18. desember. Video: Rød Løper Vis mer

Stause har tidligere vært forlovet med «Glee»-stjernen Matthew Morrison (42).

Det var som nevnt i Netflix-serien «Selling Sunset» man fikk se dramaet som utspilte seg da Stause fikk vite om skilsmissen. Den amerikanske realityserien dreier seg om livet til en rekke eiendomsmeglere i millionbyen Los Angeles.

LES OGSÅ: Ny flamme etter den bitre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer