Eric Saade:

Ny kjæreste etter brutt forlovelse

Artisten bekrefter at han har funnet kjærligheten på ny.

NY KJÆRESTE: Eric Saade bekrefter at han har funnet kjærligheten på ny med den svenske influenseren Hanna Schönberg. Her er han avbildet med ekskjæresten Nicole Falciani. Foto: Karin Törnblom / IBL / NTB
NY KJÆRESTE: Eric Saade bekrefter at han har funnet kjærligheten på ny med den svenske influenseren Hanna Schönberg. Her er han avbildet med ekskjæresten Nicole Falciani. Foto: Karin Törnblom / IBL / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Eric Saade (30) har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med influenseren Nicole Falciani (23).

Det bekrefter han i form av et innlegg på Instagram til flere bilder av seg selv sammen med den svenske influenseren Hanna Schönberg.

«Bilder fra en episk dag med min kjære. Du inspirerer meg», skriver han.

Schönberg har også delt et innlegg på Instagram med blant annet et bilde av hun og Saade som kysser hverandre.

«En sommer vi aldri vil glemme», skriver hun til to bilder av seg selv og kjæresten.

Delte små hint

Romanseryktene mellom Saade og Schönberg begynte først å florere i fjor sommer etter at duoen hadde delt flere bilder i sosiale medier fra de samme stedene, blant annet fra Ibiza, ifølge Aftonbladet.

Romanseryktene fikk spesielt fart på seg i oktober da Schönberg delte et bilde på Instagram-story. På bildet kunne man se Saade kysse influenseren på panna.

ROMANTIKK: Dette bildet fikk fart på romanseryktene mellom Hanna Schönberg og Eric Saade. Foto: Skjermdump fra Instagram.
ROMANTIKK: Dette bildet fikk fart på romanseryktene mellom Hanna Schönberg og Eric Saade. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Kort tid senere delte Saade en video fra en middag der han filmet Schönberg, og til videoen skrev han «babe», ifølge Expressen.

Men det er altså først nå de faktisk bekrefter forholdet.

Eric Saade har som nevnt tidligere vært i et forhold med influenseren Nicole Falciani. De to, som var forlovet, gikk hver til sitt i midten av mai i fjor.

HEMMELIG: Fredag 22. januar slipper Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Var sønderknust

Da kunne Falciani fortelle til sine 322 000 følgere på Instagram at hun var sønderknust etter at paret hadde gått hver til sitt, og dermed også avlyst bryllupet som i utgangspunktet skulle stå den samme måneden.

Seremonien skulle finne sted i Italia, men var allerede utsatt grunnet pandemien.

BRUDD: Eric Saade brøt forlovelsen med den svenske influenseren Nicole Falciani i mai i fjor. Foto: IBL / NTB.
BRUDD: Eric Saade brøt forlovelsen med den svenske influenseren Nicole Falciani i mai i fjor. Foto: IBL / NTB. Vis mer

«Noen ganger blir ikke livet slik du trodde det ville bli. Eric og jeg har gått hver til vårt. Dette har for meg vært veldig vanskelig, for det var ikke dette jeg ønsket, i og med det kommende bryllupet. Som nå ikke lenger blir noe av», skrev Falciani på Instagram da bruddnyheten ble kjent.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

Det tok imidlertid noen måneder før Saade lettet på sløret om bruddet, og da kom også årsaken fram i lyset. I et Instagram-innlegg, som i senere tid har blitt fjernet, skrev artisten at han valgte å gjøre det slutt da han ikke hadde det bra i forholdet med Falciani.

Sistnevnte har tidligere kritisert ekskjæresten for at han valgte å vente så lenge med å gjøre det slutt.

- Man venter ikke så lenge med å gjøre det slutt når man egentlig skulle ha giftet seg, har hun tidligere uttalt i en podkast, ifølge Aftonbladet.

I november skrev Falciani et innlegg på Instagram om hva som egentlig skjedde, ifølge henne. Etter et spørsmål fra en av følgerne, svarte Falciani og delte åpent om bruddet.

UT AV DET BLÅ: Nicole Falciani hevdet at Eric Saade ikke likte personligheten hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram.
UT AV DET BLÅ: Nicole Falciani hevdet at Eric Saade ikke likte personligheten hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

«Det som skjedde var kort sagt at han gjorde det slutt ut av det blå, da han sa at han ikke likte personligheten min. Noe han kom fram til når vi skulle gifte oss, etter at han hadde valgt å fri og etter at vi hadde vært sammen i fem år», skrev hun innledningsvis på Instagram-story.

Partatovering

Avslutningsvis skrev Falciani at hun og Saade ikke hadde noen form for kontakt, og at hun heller ikke ønsket dette.

I løpet av tiden hun og Saade var et par tok de en såkalt partatovering under en ferie i Los Angeles i 2018. Det røpet Falciani på Instagram til et bilde av tatoveringene.

«Tidligere i år tok jeg og Eric en spontan avgjørelse om å ta matchende tatoveringer da vi var i Los Angeles. Veldig cheesy, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg elsker ham uendelig», skrev hun den gang.

Partatoveringene ble foreviget på armene til dem begge og forestilte silhuettene av Disney-figurene Minni og Mikke Mus.

Disse tatoveringene var også noe Falciani fikk spørsmål om fra følgerne sine. Flere lurte nemlig på hva hun skulle gjøre med tatoveringen da hun og Saade ikke lenger er et par.

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

«Helt ærlig bryr jeg meg ikke så mye. Jeg tror ikke jeg kommer til å fjerne den med laser, men kanskje jeg tatoverer over den i framtiden», svarte hun på Instagram-story.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer