Rachel Bilson:

Ny kjæreste etter bruddet

- Jeg sier alltid til meg selv «aldri igjen».

EKSKJÆRESTER: Rachel Bilson var tidligere sammen med komiker og skuespiller Bill Hader. Her avbildet sammen under Golden Globe Awards i Hollywood i 2020. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
EKSKJÆRESTER: Rachel Bilson var tidligere sammen med komiker og skuespiller Bill Hader. Her avbildet sammen under Golden Globe Awards i Hollywood i 2020. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren for to år siden kom nyheten om at stjerneparet Rachel Bilson (41) og Bill Harder (44) hadde gått hver til sitt.

Duoen holdt en lav profil i mediene da de var sammen, og overrasket mange da de plutselig gjorde en rød løper-debut som par under Golden Globe Awards i januar 2020.

Seks måneder senere ble det derimot kjent at de hadde gjort det slutt.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Hardere enn fødsel

Bruddet skjedde midt under coronapandemien, og tidligere denne måneden fortalte Bilson at hun på grunn av karantene ikke kunne forlate huset sitt, men måtte sitte inne alene å kjenne på alle følelsene rundt det å ha blitt singel igjen.

- Det er det hardeste jeg noen gang har gjort. Hardere enn fødsel, delte hun i sin egen podkast «Broad Ideas».

Nå avslører 41-åringen, kjent fra serier som «The O.C.» og «Heart of Dixie», at hun har funnet lykken igjen.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

Som gjest i podkasten «Call Her Daddy» stiller programleder Alex Cooper henne enkelt og greit spørsmål om hun er singel.

- Det er jeg ikke, innrømmer skuespilleren, ifølge Page Six.

Som oppfølging vil Cooper vite om hennes nye kjæreste henter kaffe til henne om morgenen og har sex med henne i misjonærstilling.

- Fuck ja, svarer hun.

Romanserykter

Selv om Bilson ikke røper identiteten til sin nye kjæreste i programmet, har det svirret rykter om at det er skuespilleren Zac LaRoc hun dater.

I mai publiserte blant annet Daily Mail bilder av paret mens de koste seg og holdt rundt hverandre på en strand.

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

«Duoen ble sist sett sammen på en date på en Van Gogh-utstilling i Los Angeles i oktober 2021», skrev nettstedet også den gang.

Før Bill Hader var Bilson i et ti år langt forhold med «Star Wars»-stjernen Hayden Christensen (41). De har datteren Briar (7) sammen. Hun var også sammen med «The O.C. »-kollegaen Adam Brody (42) i tre år.

I podkasten åpner filmstjernen seg om at hun ofte ender opp med å date skuespillere:

- Jeg sier alltid til meg selv «aldri igjen», og så ender jeg opp i et nytt prosjekt med en ny person, innrømmer hun, ifølge Page Six og fortsetter:

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Du er rundt dem hver eneste dag, og du møter forskjellige personligheter som du noen ganger har skikkelig god kjemi med. Det er bokstavelig talt noen du tilbringer 12 timer av dagen med, så du kommer til å bli bedre kjent med disse menneskene enn noen andre du bare dater litt i starten.

LES OGSÅ: - Prøver å gjøre seg selv lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer