Maren Platou:

Ny kjæreste etter bruddet

Har funnet lykken på ny.

LIVET SMILER: Maren Platou har fått seg ny kjæreste. Her avbildet med ekskjæresten Kyrre Gørvell-Dahll. Foto: Sergi Alexander/Getty Images for Haute Living/AFP/NTB
LIVET SMILER: Maren Platou har fått seg ny kjæreste. Her avbildet med ekskjæresten Kyrre Gørvell-Dahll. Foto: Sergi Alexander/Getty Images for Haute Living/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var høsten 2019 det ble annonsert at Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (30) og Maren Platou (29) hadde valgt å gå hver til sitt. Eksparet var sammen i fem år.

Både Gørvell-Dahl og Platou har vært ordknappe i etterkant av bruddet, og det tok nesten to år før sistnevnte tok bladet fra munnen og snakket om hvordan det var å gå gjennom et offentlig brudd.

- Det er ingen råd å gi. Det er så individuelt. Sorg kommer i mange ulike størrelser. Man må bare tillate seg å være lei seg, og så må man bare ta den tiden man trenger, og så kommer man over det, fortalte hun den gang i Nettavisens podkast «Schendis».

Nå viser det seg at livet smiler for 29-åringen. Hun bekrefter nemlig overfor Se og Hør at hun er i et nytt forhold.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

- Ja det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, det er veldig hyggelig!, skriver hun i en e-post til Se og Hør.

Videre legger hun til at paret er samboere, og at den utkårede er en «veldig hyggelig Oslo-mann».

Bergensjenta har delt ulike hint om en ny flørt på sin Instagram, og i sitt nyeste innlegg skriver hun at hun tilbringer sommerferien med noen som kunne tolkes som en kjæreste.

«Har tilbrakt hver sommer siden 93 med bestemor og bestefar her. Lite visste jeg at jeg noen få år senere skulle være her med min 'bf' rett nedi gata», skriver hun under bildet.

Forkortelsen «bf» blir ofte brukt for ordet «boyfriend» - altså en kjæreste. 29-åringen vil imidlertid ikke røpe kjærestens identitet.

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer