Linnéa Myhre:

Ny kjæreste etter bruddet

Bekrefter forhold.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Influenser Linnéa Myhre bekrefter forhold med NRK-programlederen Emil Gukild. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Influenser Linnéa Myhre bekrefter forhold med NRK-programlederen Emil Gukild. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Linnéa Myhre (31) har funnet kjærligheten med NRK-programlederen Emil Gukild (29). Det bekrefter Myhres manager Marte Schei til Se og Hør, uten å ville gi noen ytterligere kommentarer.

VG omtalte saken først.

Myhre har også delt et innlegg på Instagram med et bilde av sin nye kjæreste. «Comeback» har hun skrevet under bildet, der hun og Gukild holder rundt hverandre i naturskjønne omgivelser på Rampestreken.

Emil Gukild jobber som sportsanker i NRK, og har jobbet som sportsjournalist i flere år. Linnéa Myhre har på sin sine vært blogger og influenser i mange år, og var dessuten å se i den populære realityserien «Kompani Lauritzen» på TV 2 tidligere i år.

Brudd i fjor

Den hyggelige nyheten kommer litt over ett år etter at det ble kjent at forholdet mellom Linnéa Myhre og musiker Sondre Lerche hadde tatt slutt.

Da hadde de vært sammen siden 2013. Bruddnyheten avslørte Myhre i en video på YouTube.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sa hun den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer