Linnéa Myhre:

Ny kjæreste etter bruddet

Bekrefter forhold.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Influenser Linnéa Myhre bekrefter forhold med NRK-programlederen Emil Gukild. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Influenser Linnéa Myhre bekrefter forhold med NRK-programlederen Emil Gukild. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Linnéa Myhre (31) har funnet kjærligheten med NRK-programlederen Emil Gukild (29). Det bekrefter Myhres manager Marte Schei til Se og Hør, uten å ville gi noen ytterligere kommentarer.

VG omtalte saken først.

Myhre har også delt et innlegg på Instagram med et bilde av sin nye kjæreste. «Comeback» har hun skrevet under bildet, der hun og Gukild holder rundt hverandre i naturskjønne omgivelser på Rampestreken.

KOMPANI LAURITZEN: Linnéa Myhre blir kastet inn i «kosebua» og må puste inn CS-gass. Video/TV2. Vis mer

Emil Gukild jobber som sportsanker i NRK, og har jobbet som sportsjournalist i flere år. Linnéa Myhre har på sin sine vært blogger og influenser i mange år, og var dessuten å se i den populære realityserien «Kompani Lauritzen» på TV 2 tidligere i år.

Brudd i fjor

Den hyggelige nyheten kommer litt over ett år etter at det ble kjent at forholdet mellom Linnéa Myhre og musiker Sondre Lerche hadde tatt slutt.

Da hadde de vært sammen siden 2013. Bruddnyheten avslørte Myhre i en video på YouTube.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sa hun den gang.

Bruddet skjedde før coronakrisa inntraff, og de måtte dermed bo med hverandre etter at de hadde gjort det slutt, sa Myhre da hun annonserte bruddet på YouTube i 2020.

Myhre og Lerche var et av Norges mest kjente kjendispar, og mange fikk seg nok en overraskelse da bruddet ble kjent.

- Selv om det ble slutt før en fyr bestemte seg for å spise flaggermus i Kina, så er det fint og viktig å forsøke og stå sammen i en uvanlig situasjon. Prøve å finne felles løsninger, være litt raus og strekke seg litt lenger enn man vanligvis ville ha gjort. Jeg sier på ingen måte at det er lett, sa hun videre om bruddet.

Myhre bodde en periode med Sondre Lerche i USA i tiden før bruddet fant sted. Tv-seerne fikk blant annet følge influenseren til Los Angeles i realityserien «Bloggerne», der hun deltok i flere sesonger.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg skal jo ikke flytte helt, da hadde jeg tatt med tingene mine. Det blir bare en litt lang reise for å ta et kurs. Jeg har vært borte lenge før, og det er veldig stas å flytte mye på meg, men jeg savner fort det norske. Man savner den norske, innadvendte «fucka» kulturen, for man blir fort litt gal av det overflatiske i Los Angeles, sa Myhre til Se og Hør den gang.

Myhre og Lerche sto ved hverandres side i om lag syv år før de gikk hver til sitt. I 2014 uttalte Lerche at det var rart å være et kjendispar.

- Det er nok noe jeg aldri blir verken vant til eller komfortabel med, innrømmet han overfor VG den gang.

LES OGSÅ: Om Riise-mobbing: - Skammer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer