Sofia Richie:

Ny kjæreste etter bruddet

Kjendisdatteren ser ut til å ha kommet seg videre.

FERDIG: Kjendisdatteren Sofia Richie skal ha funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Scott Disick. Her er hun og Disick avbildet i 2019. Foto: Joker / Splash News / NTB
FERDIG: Kjendisdatteren Sofia Richie skal ha funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Scott Disick. Her er hun og Disick avbildet i 2019. Foto: Joker / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer tok forholdet mellom «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Scott Disick (37) og kjendisdatteren Sofia Richie (22) slutt.

Noen måneder senere ble Disick koblet til den 18 år yngre kjendisdatteren Amelia Gray Hamlin (19).

Disick og Hamlin har hittil ikke bekreftet romansen, men flere saker og paparazzi-bilder av paret, vitner om at de to har funnet kjærligheten.

For kort tid siden hevdet også en kilde overfor Entertainment Tonight at Disick og Hamlin har planer om å bli samboere og flytte til Miami.

TREKANTDRAMA: Det tidligere forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie ble heftig diskutert innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Lykkelige sammen

Nå ser det imidlertid ut til at også kjendisdatteren har kommet seg videre. Ifølge Entertainment Tonight har hun nemlig en ny mann i livet sitt.

Ifølge en kilde til kjendisnettstedet har Richie funnet kjærligheten med den 27 år gamle musikkprodusenten Elliot Grange.

- De har vært venner i årevis og Elliot er også nær Sofias bror. Det er veldig hyggelig for Sofia å treffe noen som familien hennes godkjenner og liker, forteller kilden.

Videre forklarer kilden at duoen er lykkelige sammen og at de stortrives i hverandres selskap.

I slutten av mars delte for øvrig Richie også et bilde med Grange, hvor hun la ved en emoji formet som en solsikke.

Onsdag kveld besluttet Richie å bekrefte forholdet til Grange ved å dele flere intime bilder på Instagram-story.

BEKREFTER FORHOLDET: Sofia Richie delte blant annet dette bilde av seg selv sammen med sin nye kjæreste. Foto: Instagram
BEKREFTER FORHOLDET: Sofia Richie delte blant annet dette bilde av seg selv sammen med sin nye kjæreste. Foto: Instagram Vis mer

Som nevnt gikk Richie og Disick hver til sitt etter tre år som kjærester i august i fjor. I oktober fortalte en kilde overfor Entertainment Tonight bakgrunnen for hvorfor forholdet skal ha tatt slutt.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Røpet ultimatum

Ifølge kilden handlet bruddet om at kjendisdatteren ikke følte seg klar for å være stemor for Disicks tre barn Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), som han har med ekskjæresten Kourtney Kardashian (41).

Under premieren av den siste sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» hevdet imidlertid Disick at forholdet deres ble avsluttet da Richie fikk ham til å velge mellom henne og Kardashian.

Dette ultimatumet skal ha blitt stilt etter at 37-åringen og artistdatteren hadde hatt en pause, før de ga forholdet en ny sjanse igjen.

- Jeg tenkte at jeg ville gi forholdet en sjanse og prioritere henne mer, men selv når jeg gjorde det, så føltes det som om hun ville dytte Kourtney ut, fortalte han i TV-klippet.

SLUTT: Det går mot slutten for realityserien «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg tenkte jeg skulle prøve å prioritere henne mer, men selv da sa hun: «Jeg vil ikke dele deg med Kourtney». I stedet for å jobbe med forholdet ga hun et ultimatum: «Du må velge, meg eller Kourtney», sa Disick, og la til:

- Og jeg sa: «Men Kourtney er Kourtney og det er barna mine, det er en enhet. Hvordan kan du ønske at jeg skal velge?» Det ble bare et umulig forhold å fortsette med.

- Var sjalu

Kort tid senere hevdet en kilde til E! News at Disicks samtale med Richie skal ha vært svært forventet, og forklarte at Richie til tider var sjalu på forholdet realitystjernene hadde seg imellom.

- Sofia og Scott måtte navigere seg gjennom mange problemer i forholdet. Det var ingen hemmelighet at de hadde sine opp- og nedturer når det kom til Kourtney, fortalte kilden, og fortsatte:

- Da Kourtney og Scott kom nærmere hverandre og var mer sammen på grunn av barna, hadde Sofia store problemer med det. Hun trodde hun mistet ham til Kourtney og var sjalu til tider.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

At Disick valgte å lufte problemene sine ikke bare for familien, men også for offentligheten i serien, skal Richie ifølge kilder ha vært alt annet enn overrasket over.

- Sofia er ikke overrasket over at Scott delte problemene om forholdet med Kardashian-familien og offentlig i programmet. Hun skulle ønske det ble holdt privat, men visste det skulle skje når de gikk fra hverandre.

LES OGSÅ: Ekskona forklarer Kourtney-stikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer