Erik Follestad:

Ny kjæreste etter bruddet

Mads Hansen avslørte kollegaens forhold i ukens episode av «Spårtsklubben».

KJÆRESTE: Erik Follestad (30) har fått seg ny kjæreste. Dette kommer fram i ukens episode av «Spårtsklubben». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
KJÆRESTE: Erik Follestad (30) har fått seg ny kjæreste. Dette kommer fram i ukens episode av «Spårtsklubben». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I april kunne den tidligere ishockeyspilleren Erik Follestad (30) bekrefte overfor Se og Hør at han var blitt singel, etter å ha vært i et forhold med Annie Winquist (25) i et års tid. Nå smiler derimot lykken på nytt for «Spårtsklubben»-profilen.

I ukens episode bringer nemlig Follestads kollega Mads Hansen (35) opp et problem han har, med at en «venn av programmet» følger alle unntatt Hansen selv på bildedelingstjenesten Instagram.

- Og, hvem er det jeg snakker om? Det er dama di, sier Hansen og ser bort på Follestad. Han tilføyer deretter undrende:

- Hva snakker dere om hjemme?

Dermed avslører Hansen at Follestad har fått seg kjæreste. I episoden ringer Follestad kjæresten, som hevder at det er Follestad selv som har bedt henne om å ikke følge Hansen.

30-åringens nye flamme er Ingvild Schistad, og paret har siden i sommer delt bilder av hverandre på Instagram. Se og Hør har etter gjentatte forsøk ikke lykkes i å få kommentar fra verken Follestad eller Schistad.

View this post on Instagram

💘

A post shared by Ingvild Schistad (@ingvildsc) on

Snakket ut om kjærligheten

Den tidligere hockeyspilleren har holdt forholdet til sin nye kjæreste nokså privat siden de første bildene av paret ble publisert i sommer.

Det var derimot en mer åpen Follestad som snakket om kjærlighetslivet da han gjestet Ida Fladen (33) sin podcast «Ida med hjertet i hånden» i fjor. I podcasten innrømmet han blant annet at det ikke alltid er like lett å leve med stempelet som «typisk hockeyspiller», og fortalte åpent at han ofte blir forhåndsdømt.

I samme episode sa Follestad også at han følte at han ikke hadde hatt ordentlig kjærlighetssorg etter sine tidligere forhold.

- Jeg har jo kjent på at det har blitt slutt, men jeg har ikke gått helt i kjelleren, fortalte han den gang.

HØSTLANSERINGEN: Isabel Raad og Mads Hansen møttes i anledning Høstlanseringen på TV 2. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Landslagsspiller

Follestad la i 2016 hockeykarrieren sin på hylla etter en karriere som blant annet førte ham til hockeylandslaget. Året etter var han å se på parketten som deltaker i «Skal vi danse» med dansepartner Lillian Aasebø (27) - hvor han imponerte i hele syv uker før han røk ut.

JULELÅT: I september inngikk Mads Hansen og Erik Follestad et veddemål. To måneder senere fikk Erik Follestad sjokkbeskjeden. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Helén Skogstad Vis mer

For tiden er 30-åringen å se i det ovennevnte VGTV-programmet «Spårtsklubben», hvor han sammen med Ida Fladen, Mads Hansen og Jon Martin Henriksen (29) leverer ukentlig humor.

LES OGSÅ: Brudd for Olaf Thommessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer