<strong>KLAR FOR KORSLAGET:</strong> Thom Hell er blant deltakerne i «Det store korslaget», som begynner fredag. Foto: TV 2
KLAR FOR KORSLAGET: Thom Hell er blant deltakerne i «Det store korslaget», som begynner fredag. Foto: TV 2 Vis mer

Ny kjæreste etter bruddet

Men «Korslaget»-deltakeren nekter å snakke om henne og bruddet med Marit Larsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Musikeren Thom Hell (34), eller Thomas Helland som han virkelig heter, er en av deltakerne i «Det store korslaget», som begynner på TV 2 fredag. I august ble det kjent at Hell og musikerkjæresten Marit Larsen (27) hadde gått fra hverandre. Fortsatt er han taus om bruddet.

- Jeg skriver ofte personlige låter, så de som lurer på hvordan det har gått med kjærlighetslivet mitt får studere tekstene når jeg kommer med nytt album, sier Hell til Dagbladet.


Like før jul skal han imidlertid ha bekreftet på P3morgen at han hadde fått seg ny kjæreste. Hun skal ifølge Dagbladet være svensk og bo i Malmö, men heller ikke det vil han snakke om.

- Man trenger ikke intervjue meg om kjærligheten, jeg utleverer meg nok som det er gjennom musikken min, sier Hell til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brudd for Marit Larsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer