Ny kjæreste et halvt år etter bruddet

Lykken smiler igjen for den unge stjernen.

IKKE LENGER SINGEL: Jojo Siwa er lykkelig forelsket. Foto: ohn Salangsang/Shutterstock/ NTB
IKKE LENGER SINGEL: Jojo Siwa er lykkelig forelsket. Foto: ohn Salangsang/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor stod YouTube-stjernen og danseren Jojo Siwa (18), hvis egentlige navn er Joelle Joanie Siwa, frem som skeiv.

Det gjorde hun ved å dele et Twitter-innlegg hvor hun hadde på seg en t-skjorte med teksten «beste homofile kusinen noensinne». T-skjorten var en gave fra kusinen hennes.

LYKKEN BRAST: Her er Jojo Siwa avbildet med ekskjæresten Kylie Prew. Foto: ENT/ Splash News/ NTB
LYKKEN BRAST: Her er Jojo Siwa avbildet med ekskjæresten Kylie Prew. Foto: ENT/ Splash News/ NTB Vis mer

Nyheten ble mottatt med enorm støtte fra fans og følgere, og bare to uker etter at Siwa åpnet seg om legningen sin, avslørte hun også at hun hadde funnet kjærligheten med Kylie Prew.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Jeg har den mest fantastiske, nydelige, perfekte og vakreste kjæresten i hele verden. Det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke vist det til internett ennå, fortalte hun i et intervju med talkshowverten Jimmy Fallon den gang.

I løpet av de neste månedene viste duoen flere ganger frem sine varme følelser for hverandre i sosiale medier. I oktober kom derimot nyheten om at kjæresteparet hadde gjort det slutt.

Lærte mye som singel

Et halvt år etter bruddet kommer 18-åringen med en gladnyhet. Hun er ikke lenger ledig på markedet.

- Jeg hadde tenkt å slette hele bioen min på Instagram og kun la hengelås-emojien stå igjen, avslører den unge stjernen i podkasten «Rachel Uncensored», ifølge E! News.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Vi er ikke single. Jeg sier "vi" fordi det er meg og mine mange personligheter. Jeg er ikke singel og jeg vil ikke mingle med andre. Nei, jeg er en lojal kvinne, fortsetter hun.

Siwa, som var sammen med eksen i rundt ni måneder, åpner også opp om hvordan datinglivet var.

- Jeg prøvde mye og lærte mye, og jeg er veldig, veldig, veldig glad over hvor jeg er nå.

YouTube-profilen vil derimot ikke røpe hvem hennes utvalgte er, men innrømmer at hun er «lykkelig» og det er «alt som betyr noe».

SAMBOERE: Emil Gukild selger leiligheten, og har flytta inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer

Suksessfull

Jojo Siwa ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, har nærmere en milliard visninger.

TESTER KJÆRLIGHETEN: Reality-serien «The Ulimatum» kommer på Netflix 6. april, der kjærestepar skal date andre for å se om gresset er grønnere på den andre siden. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

I 2020 var hun å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: - Forholdet har blitt mer seriøst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer