Carola Häggkvist og Amadeus Søgaard:

Ny kjæreste avsløres av kjendismoren

Mange ble kjent med Amadeus da han var barn. Nå er han så voksen at mamma Carola anser kjæresten hans som svigerdatter.

SE, SÅ STOR: Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe fem måneder siden kom nyheten om at den svenske artisten Carola Häggkvist (53) og musikerkjæresten Jimmy Källqvist hadde lagt forholdet på is, etter fem år som par.

Men nå viser det seg at lykken smiler på ny for den berømte artisten - dog ikke for Carola selv. I et nytt intervju med Expressen kan nemlig 53-åringen avsløre at en ny kvinne har blitt en del av familien hennes.

Carola kan fortelle at sønnen, Amadeus (22), som hun har sammen med eksmannen Runar Søgaard (52), har funnet kjærligheten.

- Det er kjempemorsomt. Det er en bonus i livet, det blir bare bedre og bedre med årene. Jeg får ha glade barn, og Amadeus har funnet en bra jente. Det gjør meg glad, svarer Carola på spørsmål fra avisen om hvordan hun er som svigermor.

I tillegg til at sønnen har funnet lykken og Carola har blitt svigermor, har forholdet også ført med seg en annen person inn i 53-åringens liv.

View this post on Instagram

Tiden flyger

A post shared by Amadeus Sögaard (@amadeussogaard) on

- Familiemiddagen har vi hos min nye, gode venninne. Hun er mammaen til Amadeus' kjæreste. Det er jentegjengen, og Amadeus, sier Carola og ler.

Carola på sin side er fremdeles singel etter bruddet med Jimmy, men avslører at hun gjerne vil gå gjennom livet som to.

- Ja, jeg synes det er en fiffig idé. Ikke minst for barna, det er bedre for dem å vite at det finnes to, sier hun.

VOKSEN: Amadeus har på mange måter vokst opp i rampelyset sammen med sine to foreldre, Carola og Runar. Nå er han blitt 22 år og satser på en fotballkarriere. Foto: Aftonbladet / NTB Scanpix
VOKSEN: Amadeus har på mange måter vokst opp i rampelyset sammen med sine to foreldre, Carola og Runar. Nå er han blitt 22 år og satser på en fotballkarriere. Foto: Aftonbladet / NTB Scanpix Vis mer
TOBARNSMOR: Carola med sønnen og datteren Zoe (11) en sommerdag i 2013. Foto: Scanpix.
TOBARNSMOR: Carola med sønnen og datteren Zoe (11) en sommerdag i 2013. Foto: Scanpix. Vis mer

Usikker på fremtiden

Carola og ekskjæresten møttes for første gang i 2014, og det tok ikke lang tid før de ble et par. Siden den gang har de kjøpt hus sammen i Sør-Afrika, samt en bolig i Steninge slottsby i Sverige.

53-åringen har imidlertid aldri lagt skjul på at det flere ganger har vært turbulent mellom dem. Kort tid etter at de to hadde funnet sin felles drømmebolig, avslørte Carola i et lengre innlegg på Instagrams historiefunksjon, at kjæresten ikke skulle flytte inn med henne i huset.

Hun var også usikker på hva fremtiden deres kom til å bringe.

«Vi kommer ikke til å flytte sammen før vi er forlovet og vil gå hele veien sammen med integritet og respekt for hverandres vurderinger og ulikheter. Uten ring = ingen forpliktelser eller ansvar. Vi må klare å forstå hverandre i gode og onde dager, og kunne løfte hverandre og bli det beste for hverandre før det å bli det beste for hverandre før det å bli samboere blir aktuelt», var noe av det hun skrev i innlegget den gangen.

Halvannet år senere, var det slutt mellom dem.

- Vi har en varm vennskapsrelasjon, uttalte 53-åringen overfor Expressen da de gikk hver til sitt, og la til at fremtiden deres som kjærestepar var usikker.

I BISETTELSEN: Den svenske artisten Carola var på plass i bisettelsen til den folkekjære artisten Jahn Teigen. Video: Marius Skptevik Tollaksen / Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: - Tenk på barna deres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer