SKUESPILLER: Her er Justin Bieber på vei til å skuespill-undervisning i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLER: Her er Justin Bieber på vei til å skuespill-undervisning i Los Angeles. Foto: NTB ScanpixVis mer

Justin Bieber:

Ny karriere for Bieber?

Popstjernen observert på vei til skuespiller-leksjoner.

(Se og Hør) Det var TMZ som første omtalte at Justin Bieber (23) har begynt å ta skuespiller-leksjoner hos den anerkjente coachen Nancy Banks i Los Angeles, og bilder av popstjernen har ført til spekulasjoner om hvorvidt han er klar for å prøve ut en ny karriere.

UNDERVISNING: I papirene Justin holder i hånden står det skrevet "skuespiller-leksjoner for i morgen." Foto: NTB Scanpix
UNDERVISNING: I papirene Justin holder i hånden står det skrevet "skuespiller-leksjoner for i morgen." Foto: NTB Scanpix Vis mer

-For moro skyld

Det kan virke som popstjernen, som er blitt avbildet flere ganger sammen med sin eks Selena Gomez (25) i det siste, har begynt å snuse på muligheter utenfor musikkverden. Og kanskje det er nettopp eksen som har inspirert ham? Selena har nemlig selv en rolle i Woody Allen -filmen «A Rainy Day In New York,» som kommer i 2018.

Men i følge TMZs kilde har ikke Justin noe filmprosjekt på agendaen foreløpig. Han syns visstnok bare det er moro og utforske nye ting.

UFORMELL: Det så ut som Justin følte seg komfortabel på vei til Nancy. Han var ikledd en hettegenser og holdt papirer med informasjon i hånden. Foto: NTB Scanpix
UFORMELL: Det så ut som Justin følte seg komfortabel på vei til Nancy. Han var ikledd en hettegenser og holdt papirer med informasjon i hånden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Litt erfaring

Men det er likevel ikke helt fremmed for Justin å opptre på film. Han har nemlig allerede to erfaringer som skuespiller. I komedien «Zoolander 2» fra 2016 spilte han seg selv i en kort åpningsscene, mens han hadde en liten rolle i den amerikanske krimserien «CSI» i 2011.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

-Blir alltid drept

I alle rollene Justin har hatt så langt er han blitt skutt og drept så kanskje litt mer skuespillertalent kan få ham til å overleve lengre på det store lerretet.

Etter innspillingen av «Zoolander 2» fikk han hjelp av skuespiller Ben Stiller til å promotere det nye albumet sitt:

Thanks @zoolander. #4days #PURPOSE November 13

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

-En drittunge på settet

Men ikke alle har lyst til å jobbe med Bieber igjen. CSI-skuespiller Marg Helgenberger fortalte til CNN i forbindelse med hans gjesteopptreden i serien i 2011: «Jeg burde egentlig ikke si dette, men han var en drittunge.» Hun fortalte også at han hadde låst inne en av produsentene i et skap og slo neven gjennom en kake som stod på besetningens bord.

-Disses i Hollywood

Skuespiller Seth Rogan har også uttrykt sin vrede over Bieber. Han skrev blant annet på: «Justin Bieber er en idiot.»

-Ikke så verst

Men da Marg fra SCI ble spurt om Justin var en god skuespiller svarte hun diplomatisk: «Han var ikke så ille, men han hadde jo aldri spilt skuespill før, så han var bedre enn man kanskje skulle ha trodd.»

-Kjente kunder

Så nå spørs det om Justins skuespiller-coach Nancy Banks kan få fart på karrieren hans på film. Etter hennes tidligere klienter å bedømme, så vet hun hva hun driver med. Nancy har nemlig undervist både Emma Stone, Rachel McAdams, Channing Tatum, Zac Efron og Forest Whitaker.

-Beundrer Jim Carrey

I går la Justin ut et bilde fra Jim Carreys nye dokumentarfilm på Instagram der han hyller komikeren og takker for at han har lært ham så mye.

-Gratulerte Spider-man

Bieber la også ut en hyllest til Tom Holland etter å ha sett den nye Spider-man filmen i september. Han skrev. «Ikon! Beste Spider-Man noen sinne. Bra jobba Tom Holland.»

Icon! Best Spider-Man ive seen good job Tom Holland

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kanskje støtten til Hollywood den siste tiden kan være enda en indikasjon på at Bieber selv snuser litt på en skuespillerkarriere?

Les også: Robbie Williams hasteinnlagt